Haberler

Türk vatandaşlığından çıkacağını söyleyen Dr. Mehmet Öz, Hatay'da depremzedeleri ziyaret etti

Güncelleme:

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde depremden etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Öz, son olarak Amerika'da Cumhuriyetçi Parti'den siyasete girmeye hazırlanmış ve seçilir seçilmez Türk vatandaşlığını bırakacağını söylemişti.

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımdan en çok etkilenen Hatay'a geldi.

AİLELER İLE GÖRÜŞTÜ

Antakya'da depremzedeleri ziyaret eden Dr. Mehmet Öz', kalp ve damar cerrahı Halit Yerebakan da eşlik etti. Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini ziyaret eden ikili, tedavilerine devam edilen hastalar ve depremden yaralı kurtulanlarla görüştü. Hasta ve yaralı yakınlarıyla da sohbet eden Dr. Öz, ailelerin sorularını yanıtladı.

Kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz Hatay'da hastanede yatan depremzedeleri ziyaret etti

SEÇİMİ KAZANSAYDI TÜRK VATANDAŞLIĞINI BIRAKACAKTI

Amerika'da Cumhuriyetçi Parti'den siyasete girmeye hazırlanan Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz, geçtiğimiz aylarda seçilir seçilmez Türk vatandaşlığını bırakacağını taahhüt etmişti. Öz, "Çifte vatandaşlığım kampanyadaki dikkatimi dağıttı. Hasta anneme bakmak için bunu sürdürdüm, ancak ailemle birkaç hafta süren görüşmelerden sonra bir sonraki ABD Pensilvanya senatörü olarak yemin etmeden önce sadece ABD vatandaşı olacağım." demişti.

ABD'de yapılan Kongre ara seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'den senatör adayı olan ve eski başkan Donald Trump tarafından desteklenen Dr. Mehmet Öz, Demokrat rakibi John Fetterman'a karşı kaybetmişti.

Kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz Hatay'da hastanede yatan depremzedeleri ziyaret etti

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyetçi Parti Mehmet Öz Mehmet Öz Antakya Hatay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

bekir yapici:

abd vatandaslari bizim ülkemizde basbakan bakan büyükelci oldu ama amerikan halki karma oldugu halde baska ülke vatandaslarini senatör vali belediye baskani olarak kabul etmiyor deniyor.

218
28
yanıtYanıtla
Fatih Osman:

Biz acı yaşarken yayının odaklanmış olduğu nokta vatandaşlık dan çıkma olmuş.incitici buldum

88
11
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Umarim bu kez kim oldugunu hatirlar ve soyadi gibi ozune doner ve vatanina yararli bir insan olarak yardim eder ve tarihe gecer, Yoksa kimse seni hatirlamaz.

67
13
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

SENİN BU ÜLKEYE HİÇ BİR KATKIN OLMADI SENİ TÜRK VATANDAŞLIGINDAN ÇIKARMALARI EN DOGRU KARAR OLUR SEN GİT AMERİKANIN DÜNYADA YAPTIGI ZULME BİR TEK KELİME ETMEYEN EDEMEYEN BİRİSİN DEFOL ÜLKEMİZDEN

54
25
yanıtYanıtla
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Eleştirenlere Amerikan vatandaşlığı verseler arkalarına bile bakmadan kaçıp giderler. Bol keseden savuruyorlar…

50
25
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Çok aranan biri değilsin. olsanda türkiye den vazgeçmiş birini tutmak bize yakışmaz. Güle güle sana.

51
16
yanıtYanıtla
cevat unsal:

Reklam yapma Selçuk bayraktarı örnek al vatanına hizmet et memleketine sahip çık.

33
18
yanıtYanıtla
osmanlı:

Ruhen ve madden ABD li. Reklam ve piar ve bölgesellik için Türk. Bu vayandasi 99 depreminde gölcük te gören oldu mu. Maddi olarak ne kadar katkı yaptı bilen varmı. Olmaz olsun böyle vatandaş. Herhangi bir hollandali senden daha fazla Türk oldu bu afet de.

41
10
yanıtYanıtla
Ibrahim güçlü:

Ben olsam vatandasliktan hemen atarım ulan sizlerle ugrasacak bu insanlar

27
10
yanıtYanıtla
Necmettin karagöz:

Deprem oldu yapılan yanlışlardan ibret almak yerine bazıları böyle bir afeti ranta reklama dönüştürme peşinde yok anam yok enkazın altında mazlumlar ve bizlerin insanlığı kaldı istisnalardan çok özür diliyorum

27
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title