Haberler

Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'nde!

Güncelleme:

Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi 'Ekonomide Kadın Eli' ana teması ile 28 Nisan Cumartesi günü MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde çoğunluğu kadın dinleyicilerden oluşan geniş katılımla yapıldı.

MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve MAJİ Luxury & Event Sanat Kültür Merkezi kurucusu Gaye Donay, "Topluma Katkı" kategorisinde Başarı Ödülü'nün sahibi oldu. Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Spastik Çocuklar Vakfı Kurucu Üyesi olan Donay ayrıca, İstanbul Düşünce ve Eğitim Derneği Başkanlığı ile G&Partner Reklam Danışmanlık Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

İş, siyaset, sivil toplum ve medya dünyasının önde gelen isimleri Sarıyer Belediyesi, MEF Üniversitesi, Daikin ve Hepsiburada.com'un katkıları ile Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'nde buluştu. Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi, Etkinlik Komitesi Başkanı Nil Yıldızalp ve YAPDER ile EGD Başkanı Celal Toprak'ın hoş geldin konuşmaları ile başladı. MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin, Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'nin destekçisi Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç ve çok sayıda davetlinin katıldığı zirve; düzenlenen törenle topluma rol model olmuş, ilham vermiş kadınları teşvik etmek üzere başarı ödülleri takdim edildi.

ON PARMAĞINDA ON MARİFET

Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Spastik Çocuklar Vakfı Kurucu Üyesi, İstanbul Düşünce ve Eğitim Derneği Başkanı, G&Partner Reklam Danışmanlık Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve MAJİ Luxury & Event Sanat Kültür Merkezi kurucusu Gaye Donay; kadınlarımıza ve gençlerimize ilham veren isimlerden biri olarak "Topluma Katkı" kategorisinde Başarı Ödülü'ne layık görüldü. On parmağında on marifet taşıyan ve sahip olduğu tüm yetenekleri toplumun yararına, gelişimine, değişimine yönelik kullanan Donay, bir İstanbul aşığı... Bu aşktan aldığı enerjiyi, İstanbul'un sahip olduğu değerleri, kültürü, geleneği gelecek nesillere doğru biçimde aktarmak yönünde kullanan Donay, 2011 yılında kurduğu İstanbul Düşünce ve Eğitim Derneği ile İstanbul kültürüne sahip çıktı.

ÇOCUK GELİNLERE DİKKAT ÇEKEREK FARKINDALIK YARATTI

Hayata geçirdiği birçok proje ile İstanbul'un gelenek ve göreneklerini gelecek nesillere aktarmayı bir amaç olarak benimseyen Donay, ülkemizin yüz karası "çocuk gelin"lere dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ulusal ve uluslararası birçok çalışmaya da imza attı. "Çocuk Gelin Yoktur! Çocuk Tecavüzü vardır!" adlı, yılın en değerli sosyal sorumluluk projesiyle topluma büyük fayda ve değer katan Donay, Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'nde "Topluma Katkı Başarı Ödülü"nün sahibi oldu.

KURUMLARA VE TOPLUMA DEĞER KATIYOR

Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Spastik Çocuklar Vakfı Kurucu Üyesi olan Donay, sahibi olduğu G&Partner Reklam Danışmanlık şirketiyle kurumlara, MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve MAJİ Luxury & Event Sanat Kültür Merkezi ile de İstanbul'a değer katmayı sürdürüyor.

Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi'nde; Yaratıcılık, Sosyal Girişimci, Proje Geliştirme, Turizm, İklim Elçisi, Anadolu'da Değer Yaratma, Yönetimde Başarı, Sivil Toplum,İletişim, Kadın Siyasetçi, İnsani Gelişmişlik, Yurtdışında Değer Katan, Kurumsal sosyal sorumluluk, Öncülük Eden, Rol Model, Topluma Katkı,Uzmanlaşma ve Markalaşma ileÇevre kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celal Toprak İstanbul Sarıyer Maslak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title