Haberler

Kaçak göçmenler, otoyolda arıza yapan kamyonun kasasından atlayıp etrafa dağıldı

Güncelleme:

Yalova'da İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde arızalanan bir kamyonun kasasındaki kaçak göçmenler, brandayı kesip etrafa dağılmaya başladılar. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilirken, bölgedeki arama çalışmaları sonucunda 30 tanesi yakalanabildi.

Altınova ilçesinde İstanbul- İzmir otoyolu Tavşanlı beldesi mevkisinde arızalanan kamyon yol ortasında durdu. Kamyonun kasasında yolculuk yapan kaçak göçmenler, brandayı kesip kasadan atlayarak otoyol kenarındaki ağaçlık alana kaçtı. O anlar, bir yolcu otobüsündeki yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

30 TANESİ YAKALANDI

İhbar üzerine, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş devriye ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalara polis ve zabıta ekipleri de destek verdi. Aramalarda 30 kaçak göçmen yakalandı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen Afganistan ve Irak uyruklu göçmenler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek.

Kaçak göçmenler arıza yapan kamyondan atlayıp, ormana kaçtı

Kaçak göçmenler arıza yapan kamyondan atlayıp, ormana kaçtı

Kaçak göçmenler arıza yapan kamyondan atlayıp, ormana kaçtı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Hisarcık Altınova Irak Haberler

500

Yorumlar (50)

Aytekin:

Yazıklar olsun demekten fazlasına gerek yok. Bu kadar basit olmamalı...

480
17
yanıtYanıtla
Haydar:

Afganistana şeriat geldi iş yok güç yok dua cami karın doyurmuyor insanlar ölümü göze alıp ülkeden kaçıyor.

226
198
yanıtYanıtla
ismail bey :

Komünistlik yapma. Bu ülkede müslüman vatanı, ortalığı karıştırmadan sizde yunanistana gidebilirsiniz.

yanıt0
yanıt1
mahmut kemal :

Tam bir cahilsin ama sorun bu değil bunun farkında değilsin asıl sorun bu.

yanıt0
yanıt1
Başka Murat:

Senin işin gücün müslümanlara, islama saldırmak. Bütün yorumların nerdeyse bu şekilde Haydar emmi! Cem evi, kilise, havra da karın doyurmuyor. Buralarda da dua ibadet ediyorlar ama sesin çıkmıyor. Ki hiçbirine karşı değilim. Yatıp kalkıp müslümanlarla uğraşıyosun. İşine bak

yanıt3
yanıt6
Başka Murat:

Şeriat demek adam kesmek, barbar olmak değildir. Ama sizde bu algıyı oluşturdular. Ve sizin oradan buradan duyduğunuz ve zanlarınız dışında bir bilginiz yok. Bırakın dinsizleri müslümanların dahi büyük kısmı gerçek islamı bilmiyor. Hurafe yaşıyorlar, onları gören de onu islam zannediyor.

yanıt0
yanıt0
Memet:

Ülkemize hicret eden mazlum kardeşlerimize selam olsun. Bu mazlumları hangi vicdan zulme terkedebilir. Açık kapı politikası ümmetin selameti içindir. Bu ülke hamdolsun tüm dünya mazlumları ağırlamaya yeter de artar.

8
262
yanıtYanıtla
Mahmut Beytür:

İkisini üçünü evine al bakımını üstlen yoksa boş yapma

yanıt165
yanıt5
Qwe Qwe:

Mazlum kardeşlerin mi. Yarısı terörist bu adamların. Çoğu suçlu ülkesinde kaçıp geliyor buraya. Bizim atalarimiz Çanakkale şehitleri neden kacmadilar sence. Bu korkaklar ülkemizde rahat edip torunlarının huzurunu kacirsinlar diye mi

yanıt1
yanıt0
Ersoy Odabas:

Bu kafalar sayesinde, ülke elden gidiyordu... Beyninizi asla kullanmayın devam edin...

yanıt6
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title