Haberler

İzmir'de yolun ortasında kadını döven şahsa kimse müdahale etmedi!

Güncelleme:

İzmir'de, saldırgan şahıs yolun ortasında bir kadına dakikalarca şiddet uyguladı. Olayı gören vatandaşlar şahsa hiçbir müdahalede bulunmazken, bu durum, "Kimse Kadir Şeker olmak istemedi" şeklinde yorumlandı.

İzmir'in Basmane ilçesi Fevzi Paşa Bulvarı'nda meydana gelen olayda, bir adam yolun ortasında yere düşürdüğü kadını tekme tokat dövdü. Olayın ortasında duran insanların hiçbiri saldırgan şahsa müdahalede bulunmadı ve kadına şiddet olayını film izler gibi izledi. Yanlarından geçen araçlar da durup şahsı engellemezken, kadına şiddet olayı dakikalarca devam etti.

Olay bölgede bulunan bir kamera tarafından kayıt altına alınırken, görüntülerde adamın yere düşürdüğü kadına tekme ve tokatlarla vurduğu görüldü. Bu sırada yanlarına gelen 4 kişinin ise olayı sadece izlemeleri hem tepki çekti hem de "Kimse Kadir Şeker gibi olmak istemiyor" yorumlarını beraberinde getirdi.

KADİR ŞEKER OLAYINDA NE OLMUŞTU?

Konya'da Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle olaya müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, çıkan kargaşa sırasında yanındaki bıçağı çıkartarak Duran'ı bıçaklamıştı. Duran aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybederken, Şeker son mahkemesinde 12.5 yıl hapis cezası almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

kadir şeker Basmane İzmir Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (134)

haylass:

Kanunlar kanun değil saçmalık, şimdi oradan geçen yardım etmek istese ve kesici bir aletle saldırıya uğrasa o boğuşma esnasında kendini korumak için saldırgana zarar verse ve ya ölümüne sebep olsa alacak başına belayı Kadir Şeker gibi. . . Kanunların cılkını çıkardılar!

48
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bizene kardeşim, bu ülkenin polisi hakimi savcısı yokmu var, görüntüler ortada görüken neyse kanunlar çerçevesinde gereği neyse yapılır, ne yapalım şimdi her kadını döveni bıçaklıyıp öldürelimmi, sanki kadir şekerci iyi birşey yapmış gibi abarttıkça abartıyorlar, ne olursa olsun kimsenin kimseyi öldürme hakkı yok

30
15
yanıtYanıtla
Kadir:

Karı koca kavgasına bi girdim bidaha girmem. ölen ölsün kalan kalsın

31
12
yanıtYanıtla
bilirkişi:

ben olsam bende karışmam banane banamı sordu elin öküzü ile evlenirken

34
3
yanıtYanıtla
saçma:

herkes evlenirken senden onaymı alcak hadi diyelim alsın yoğunluktan üç beş gün sonra bir yorum daha atarsın yeter lan beni rahat birakın bana ne soruyorsunuz diye veryansın edersin harbi çok saçmalamışın

yanıt1
yanıt4
tro:

Memleketin yüzbinlerce polisi var bekçisi var. Normal halka mı kaldı karısını döven adama engel olmak.

28
9
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Evet polisi var bekçisi var ama müge anlı suçlu yakalıyor. Bu ülkede hiç kimse işini yapmıyor bunu kafanıza sokun. .

yanıt18
yanıt3
B:

AYNEN BRAVO

yanıt10
yanıt1
GİRAYHAN:

Kadir şeker öldürdü ve katil oldu.Öldürmeden yardım edeceksin.Kadına şiddet uygulayanda silah veya bıçak yoksa yardıma koşan 4 kişiye ne yapabilir ki...

20
14
yanıtYanıtla
Bİ ÇARE:

Adamın üzerini mi aradın? Kadına gücü yetip dövüyor. Olaya güçlü biri karışırsa cebinden ne çıkacağı belli mi? Kadir Şeker de önce elleriyle müdahele ediyor. Sonra arkasını dönüp giderken herif gelip yere indiriyor. Çocuk alta düşünce korkuyla bıçağı kullanıyor. Bundan sonra kimse kimseyi kurtarmaya çalışmaz. Polis gelsin kurzarsın...

yanıt28
yanıt5
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title