Haberler

İzmir'de ' Sen Kiminle Dans Ediyorsun' İzdihamı!

Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan filmin eğlence ve kahkaha dolu geçen İstanbul galasının hemen ardından, filmin başrol oyuncuları Binnur Kaya, Demet Özdemir, Okan Çabalar ve Burak Aksak İzmir Optimum, Cinemaximum Sinemaları'nda hayranlarıyla buluştu. BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonuyla gerçekleştirilen İzmir galasında yaklaşık 4 bin kişi filmin oyuncularını karşıladı.

Optimum'un Fuaye alanında dansçıların ritmik hareketleriyle iyice coşan binlerce sinemasever Binnur Kaya, Demet Özdemir, Okan Çabalar ve Burak Aksak'ın sahneye gelmesiyle çığlık atarak ekibin danslarına eşlik etti. Demet Özdemir'in dansçılarla yaptığı şov, hayranları tarafından dakikalarca alkışlanırken, Okan Çabalar'ın Michael Jackson ile özdeşleşen 'ay yürüyüşü'nü yapması yoğun ilgi gördü. İzdihamdan güçlükle sinema salonuna geçen oyuncular, bir kez de izleyiciler için film öncesinde topluca dans etti. Film esnasında birçok sahne alkışlar ve kahkahalarla izlenirken, Demet Özdemir çıkışta ağlayan minik hayranlarını kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

Basına da röportaj veren ekipten Burak Aksak "Bütün yazımızı dans derslerinden çekimine, kurgusuna denk bu filme harcadık. Çok güzel bir iş çıktı. Çok mutluyuz. Bizim içimize sindi, o yüzden çok rahatız" cümleleriyle duygularını dile getirdi.

Aksak "Dans edebilen yetenekli oyuncular arıyorduk, oynayabilen yetenekli dansçılar bulmuşuz. O kadar iyiler ki... " diyerek filmde oynayan arkadaşlarına övgü dolu sözler sarf etti.

Kendisine 'Senaryo yazmak mı daha zor, yönetmenlik yapmak mı?' sorusu sorulan Aksak "Yazmak beni her zaman daha rahat hissettiriyor. Sette çok kalabalıksınız, insan ilişkisi işin içine girdiğinde biraz zorlanabiliyorsunuz. İyi bir senaryo olmazsa, iyi film olmaz" cevabını verdi.

Başrol oyuncusu Demet Özdemir "Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği bir sette olmak; Binnur, Okan, Uraz ve Bora'yla çalışmak hem bana çok şey öğretti, hem de eskiden dansçı olduğumdan geçmişte yaptığım bir şeyi insanlara aktarmış oldum. Benim için büyük şans. Güzel geri dönüşler alıyoruz ikinci günümüz olmasına rağmen. Yolumuz açık olsun" dedi.

'Sen Kiminle Dans Ediyorsun' filminin kendisine bir nevi nostalji yaşattığını vurgulayan Okan Çabalar "Çok hiperaktif ve hareketli olduğumu söylerler. Çocukluğumdan beri dans etmeyi çok seven ve izlediğim klipleri mahallede canlandırmaya çalışan mahalle arkadaşlarım vardı. Bu film bizim büyümüş halimiz" itirafında bulundu.

Binnur Kaya da İzmir'de yaşamayı çok arzu ettiğini söyleyerek "İzmir'i çok seviyorum. İstanbul'dan sonra yaşamak istediğim yer İzmir. Bu gelişimde de tekrar '2-3 sene de olsa İzmir'de yaşayamayacak mıyım?' dedim. O kadar çok seviyorum. Bir yer sadece coğrafyasıyla değil insanlarıyla da güzelleşiyor. İzmir o hissi yaşatıyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Özdemir Burak Aksak İstanbul İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title