Haberler

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan yeni parti kuracağı iddialarına yanıt: İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren ardından dikkat çeken bir açıklama daha yapıp "İYİ Parti olmasa CHP, Cumhur İttifakı'ndan oy alamaz" diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni bir parti kuracağı iddiası büyük ses getirdi. Yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlayan Ağıralioğlu, "İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Partili Ağıralioğlu, "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır" ifadesini kullanmıştı.

"MİLLET İTTİFAKI DAĞILIYOR MU?" SORUSUNU AKILLARA GETİRDİ

Bu polemiğin ardından geçtiğimiz günlerde "İYİ Parti olmasa CHP, Cumhur İttifakı'ndan oy alamaz" çıkışında bulunan Ağıralioğlu, akıllarda "Millet İttifakı dağılıyor mu?" sorularının oluşmasına da neden olmuştu.

AĞIRALİOĞLU PARTİ KURACAĞI İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLADI

Son dönemde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Ağıralioğlu ile ilgili ise dün akşam bomba bir iddia ortaya atıldı. İYİ Partili ismin partisinden istifa ederek yeni bir parti kuracağı haberleri servis edilirken, tecrübeli siyasetçi, gazeteci Arzu Erdoğral'a iddiayla ilgili konuştu.

"BURALARA KADAR DÜŞMESİ İKTİDARIN ÇOK SIKIŞTIĞININ GÖSTERGESİ"

Ağıralioğlu, "İYİ Parti'yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz. İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira. Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi" dedi.

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan yeni parti kuracağı iddialarına yanıt: İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu Millet İttifakı Meral Akşener İYİ Parti Haberler

500

Yorumlar (9)

bekir yapici:

secim yaklastikca millet ittifakini bozmak dagitmak icin sadece akp degil kendi iclerinden bile konusmus olmak icin konusan agzindan cikana hakim olamayanlar var ama tüm bunlara ragmen cebimize el atan ülke huzurunu bozan akp´nin gidisini durduramayacak.

6
9
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Hayal kurmakta guzeldir :)

yanıt0
yanıt0
Sanane Adımdan :

açıklamayı yapıp ortalığı karıştıran sensin ama suçlu cumhur ittifakı ahhahhas

11
3
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Şu an kimse istifa etmez, HDP ile görüşmeler başladığında belli olur kimin kimle belli olduğu, eğer bir yanlış olursa istifalar o zaman gelir ..

8
3
yanıtYanıtla
millet yorumu:

onune gelen parti kuruyor zaten tek partiyi sisteme geçme vakti bence

2
9
yanıtYanıtla
Poyraz Karayel:

en iyisin yapar zaten ben oraya yakıştıramamıştım sonuna kadar desteklerim ülkemizin yetiştirdiği yağız delikanlılarından biridir

4
5
yanıtYanıtla
cixs34:

aslında çok kaliteli bir insan kendisi yeniden refah partisi içerisinde görmek istediğim insanlardan biridir Yavuz Ağıralioğlu..

5
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

100 kişi toplayabilir mi acaba

1
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

kirli oyunlar başladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title