Haberler

İtfaiye Tribünlerdeki Taraftarı Suladı

Tokat'ta oynanan Tokatspor-Gaziosmanpaşa maçında taraftarlar, sıcaktan bunalınca itfaiye ekibinden kendilerini ıslatması için tezahürat yaptı.

Tokat'ta oynanan Tokatspor-Gaziosmanpaşa maçında taraftarlar, sıcaktan bunalınca itfaiye ekibinden kendilerini ıslatması için tezahürat yaptı. Tezahürat sonunda itfaiye ekipleri taraftarları kırmayarak, tribünlere su sıktı.

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta Tokatspor kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor'u konuk etti. Yaklaşık bin seyircinin takip ettiği karşılaşma öncesi maraton tribününde bulunan bir grup taraftar, sıcak havadan bunalınca itfaiye ekiplerinin kendilerine su sıkmasını istedi. Bir süre sonra tezahüratlarını arttıran taraftarın bu isteğini itfaiye ekipleri kırmadı. Tribün önüne giden itfaiye ekipleri araçtan çıkarılan hortumla havaya su sıkarak taraftarları serinletti. Taraftarlar ise, alkışlarla itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşaspor Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title