Haberler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sil Baştan Değişti

Güncelleme:

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Çalışkan'ın atanmasının ardından İstanbul polisinde yeni görev dağılımı yapıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un İçişleri Bakanı olmasının ardından, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Çalışkan atandı. Bu atamayla birlikte İstanbul Polisi'nde yeni görev dağılımı yapıldı. Çalışkan'dan boşalan Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha ile Tanık Koruma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Metin Turanlı atandı.

YENİ GÖREV DAĞILIMLARI YAPILDI

Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha ile Tanık Koruma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olduğu dönemde birçok başarılı terör operasyonuna imza atan Mustafa Çalışkan, İstanbul İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Bu atamanın ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde dün yeni görev dağılımları da yapıldı.

* Mali Şube, Terörle Mücadele Şube, Narkotik Şube, Güvenlik Şube ve Personel Şube müdürleri yerlerinde kaldı.

* Asayiş Şube Müdürlüğü'ne Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Tuna Coşkun getirildi.

* Mustafa Çalışkan'dan boşalan Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha ile Tanık Koruma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu emniyet müdür yardımcısı Ahmet Metin Turanlı atandı.

* Güngören Müdürü Ercan Çamırcı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edilirken,
* Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Murat Bingöl,
* Kükçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ahmet Cengiz Koçak,
* Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Serdar Ali Sekkin,
* Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Birol Taşkoparan,
* Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hakan Yılmaz getirildi.

* Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen Güngören ve Bahçelievler İlçelerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı,
* Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya Beşiktaş ve Sarıyer İlçelerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı,
* Aytekin Uyar Avcılar ve Başakşehir İlçelerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı,
* Seylan Demir İkmal, Bütçe, İnşaat Emlak, Ulaştırma ve Strateji Geliştirme Şubelerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

* Basın Protokol Şube Müdürlüğü'ne de Murat Oğuzhan Kılıç atandı.

KADIN EMNİYET MÜDÜRLERİ GÖREVDE

* Sivil Savunma Büro Amirliği görevine Zehra Yüksel,
* Hudut Kapıları Büro Amirliği görevine Özlem Okay,
* Turizm Şube Müdürlüğü'ne Esma Zeyrek Şirin,
* Rehberlik ve Disiplin Danışma Bürosu'na Songül Güler,
* Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü'ne Gonca Lüleci,
* Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ne de Hülya Şen atandı.

İSTANBUL TRAFİĞİNE KADIN EMNİYET MÜDÜRÜ

Hülya Şen'in Trafik Tescil Şube Müdürlüğü görevine atanmasıyla İstanbul trafiğine artık kadın eli değecek. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mustafa Çalışkan Ahmet Metin Sil Baştan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

DAVAM ERDOĞAN AKİSLAM:

kapalı polislerdir inşeallah reisim rabbim seni balımızdan eksik etmesin, islam güzel günler görüryor senin sayende ve rabbim da sana 1 kasımda başkanlıkla müjdelendirecek

2
40
yanıtYanıtla
BORUMobil-IOS:

BETER OLSUN BU POLİSLER HAHAH AKP YANDAŞIYDINIZ NE OLDU

2
39
yanıtYanıtla
Kemal:

Tayin Depremi Değil TAYYİP DEPREMİ :)

22
14
yanıtYanıtla
Kürtler kazanacak:

Kim başbakan oluyorsa kendi polisini Savcısını askerini kuruyor böyle Ülkemi olur mafya gibi

14
18
yanıtYanıtla
AKP=İSLAMA HİZMET=ÜMMET LİDERİ=RTE=OSM.:

1 kasım 2015 reisimin günü inşeaalaah

6
12
yanıtYanıtla
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım:

Abdulhamit menderes özal. Aynı tayyibe yapılanlar bunlarada yapıldı. Atatürk ü bu zihniyet yatağa mahkum etti. Abdulhamiti bu zihniyet vatan haini ilan etti. Menderesi bu zihniyet astı. Özal ı bu zihniyet zehirledi. Tayyibi de bu zihniyet bitirmeye çalışıyor. Ve bu saydıklarım türkiyede taş üstüne taş koymuş kişilerdir. Uyanık ol türkiyem. Eskiden abdulhamit menderes özal a herşey yazılmış herşey söylenmişti. Sahip çık türkiyem

6
10
yanıtYanıtla
shank:

hepside akpnin adamlaridir

10
4
yanıtYanıtla
ANTİ AKP:

akp bütün kurumları akpleştirdi , din akpnin egitim akpnin, polis akpnin . . . . . . . yahu türkiyenin adını da akpelistan koyun olsun bitsin. gün gelecek su vereniniz bile olmayacak

9
3
yanıtYanıtla
Şinası:

YETER BE YETER ARTIK. PİSLİKLERİNİ ÖRTPAS ETMEK İÇİN ORDAN ORAYA SALLADIĞIN YETER. AMA BÜTÜN BU OLANLARIN, SENİN ÇÖKÜŞÜNÜN BELİRTİSİ OLMASI SEVİNDİRİCİ.

6
6
yanıtYanıtla
Karayel Mobil-ANDROID:

aksini söyleyen varmı. .hep kendi yandaşlarıni göreve getirdi akp. .

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title