Haberler

İstanbul'daki protestolara damga vuran görüntü! Muhabirden, Güvenlik Şube Müdürü'ne "El kol yapma" tepkisi

Güncelleme:

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan doktor Ekrem Karakaya'nın bir güvenlik görevlisi tarafından vurularak öldürülmesi Türkiye'nin neredeyse her yerinde sağlıkçılar tarafından protesto edildi. Sağlık çalışanlarının sağlıkta şiddete karşı yapmak istediği yürüyüşü haberleştirmeye çalışan bir muhabirin, kendilerine engel olmak isteyen İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürü'ne gösterdiği "El kol yapma" tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

Konya'da Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesini protesto etmek isteyen doktorlar Türkiye genelinde 2 günlük iş bıraktı. İstanbul Tabip Odası ve İstanbul Aile Hekimleri Derneği de sağlıkta her geçen gün artış gösteren şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesi'nde saat 12.30'da 'Öldük biz' sloganıyla toplandı.

İstanbul'daki protestolara damga vuran görüntü! Muhabirden, Güvenlik Şube Müdürü'ne 'El kol yapma' tepkisi

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE YÜRÜMEK İSTEDİLER

Şiddete karşı Çapa'da bir araya gelen sağlık çalışanları, "Herkes bilsin şiddet varsa hizmet yok" pankartları taşıyarak İl Sağlık Müdürlüğü'ne yürümek istedi.

İstanbul'daki protestolara damga vuran görüntü! Muhabirden, Güvenlik Şube Müdürü'ne 'El kol yapma' tepkisi

POLİS İLE SAĞLIK ÇALIŞANLARI ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Sağlık çalışanlarının yürüyüşü, polis barikatı ile engellendi. Bazı sağlıkçılar barikatı aşıp yürüyüşe devam ederken polis, geride kalanları biber gazı sıkarak durdurmaya çalıştı. Polisin müdahalesine tepki gösteren doktorlar, "Hekime değil katile saldır", "Bakan istifa" sloganları attı.

İstanbul'daki protestolara damga vuran görüntü! Muhabirden, Güvenlik Şube Müdürü'ne 'El kol yapma' tepkisi

MUHABİRDEN ŞUBE MÜDÜRÜ'NE "EL KOL YAPMA" TEPKİSİ

İstanbul'daki protestolar sırasında kaydedilen bir görüntü ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sağlık çalışanlarının sağlıkta şiddete karşı yapmak istediği yürüyüşü haberleştirmeye çalışan Habertürk muhabiri, kendisine engel olmak isteyen İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin'e "El kol yapma" sözleriyle tepki gösterdi.

TWITTER'DA KISA SÜREDE TT OLDU

Protestolar sırasında kameralara yansıyan görüntüleriyle dikkat çeken İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Kullanıcıların art arda yaptıkları paylaşımlar sonrası "Hanifi Zengin" etiketi Twitter'da TT oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (27)

Halil Kurdal:

Ahhhh ahh Amerikan polisinin gözünü seveyim Bunlar polis görmemiş

93
104
yanıtYanıtla
Oktay Gül:

Polisimizin yanındayız. Amaçları acıyı paylaşmak değil, ortamı terörizme etmektir bunların.

108
80
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Polis verilen emiri yerine getirmek zorunda.

103
84
yanıtYanıtla
ERKAN :

hukuksuz emri yerine getirmek zorunda değil

yanıt44
yanıt51
Onur Yener:

İlla Amerikan tarzı polisimi oynayalım.Bir iki tanesine sıkınca yine polisimize böyle artistlik yapabilecekleri.

77
110
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Olayın butun sorumlusu ....Doktorların hepsini ideolojik bir yapıya sahip olan Tabibipler birliğine muhtaç eden siyasi iradedir...Bak şimdi başa çıkamıyor..

72
86
yanıtYanıtla
ERKAN :

şebeki sen ne diyon değişik. kimi aklamaya çalışıyon

yanıt24
yanıt23
emmi:

olan gariban polise oluyor herkes ayrı bir telden fırçalıyor

93
63
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Adamın yakasına yapışmış. Alıp yerden yere vursa yeridir. Bunlar daha polis görmemiş. Türk polisine kurban olun. AB, ABD polisinin git yakasına yapış seni kaldırıma yapıştırırlar. Kadın falan dinlemiyor AB polisi, ağzını burnunu dağıtıyor.

71
65
yanıtYanıtla
Harun Toprak:

ringde inşallah bugün bi polis çarpar seni

yanıt26
yanıt39
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title