Haberler

'İşadamlarının Sorunlarının Çözümü İçin Hazırım'

Gül,Ankara Sanayi Odasına,Reel Sektörün Yanında Olacağını Belirterek, 'Gerek Yurtiçinde Gerek Yurtdışında Bir Sıkıntınız Olduğu Zaman,Yurtdışındaki İş Bağlantılarında Üzerime Düşeni Yapacağım'

–Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini ziyaret eden Ankara Sanayi Odası yönetimine, her zaman reel sektörün yanında olacağını belirterek, "Gerek yurtiçinde gerek yurtdışında bir sıkıntınız olduğu zaman özellikle yurtdışındaki iş bağlantılarında üzerime düşen görevi her zaman yapacağım" dedi.

ANKARA (ANKA) – Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini ziyaret eden Ankara Sanayi Odası (ASO) yönetimine, her zaman reel sektörün yanında olacağını belirterek, "Gerek yurtiçinde gerek yurtdışında bir sıkıntınız olduğu zaman özellikle yurtdışındaki iş bağlantılarında üzerime düşen görevi her zaman yapacağım" dedi.

ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Gül'ü ziyaret etti. Özdebir, ziyaret sonrası ANKA Ajansı'na yaptığı açıklamada, Gül'ün kendilerine moral verdiğini ifade etti.

Özdebir'in aktardığına göre, ziyaret Gül'ün şakası ile başladı. ASO Yönetim Kurulu'nu gören Gül, "Kadronuz bir tane eksik. Zafer Bey yok" dedi. Özdebir'in, "60. Hükümet Zafer Bey'i bizden çaldı" yanıtı üzerine Gül, "İsabetli bir seçim yapmışlar" dedi.

Görüşmede, reel sektörün her zaman yanında olacağını kaydeden Gül, "Gerek yurtiçinde gerek yurtdışında bir sıkıntınız olduğu zaman özellikle yurtdışındaki iş bağlantılarında üzerime düşen görevi her zaman yapacağım, yanınızdayım" diye konuştu. Gül, göreve giden büyükelçilere de işadamlarına yardımcı olmaları, onların temsilcisi-elçisi gibi görev yapmaları tavsiyesinde bulunduğunu anlattı.

-"HER TÜRLÜ SORUNUNUZLA İLGİLENİRİM"-

ASO yönetiminin, şimdiye kadar ekonomide yapılanların mikro reformlarla tamamlanması gerektiği değerlendirmesine karşılık Gül, "Haklısınız. Bu dönemde de mikro reformlar yapılacak. Ben icra makamı değilim ama her zaman sizin yanınızdayım. Her türlü sorununuzla ilgilenirim. Her türlü göreve hazırım" diye konuştu.

Türkiye'nin artık önündeki sorunları aştığını kaydeden Gül, siyasi sıkıntıların geride kaldığını ifade ederek, "Çok daha farklı bir dönem, çok hızlı bir kalkınma olacak" dedi.

Görüşmeyi değerlendiren ASO Başkanı Özdebir, Gül'ün, işadamlarının sorunlarının çözümü için göreve hazır olduğunu söylemesinin kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti. Çok sıcak ve samimi bir sohbet olduğunu vurgulayan Özdebir, "Çok moral bulduk ve umutlarla çıktık" dedi.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Yargıtay Başkanı Osman Aslan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Tüm İşçi Emeklileri Genel Başkanı Satılmış Çalışkan'ı da ayrı ayrı kabul etti. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title