Haberler

İran uyruklu kaçakçıya büyük operasyon

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yurda kaçak yollarla giren İran uyruklu bir kişinin çantasında değerli objeler, saatler ve sahte kimlik ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değeri 695 bin lira olarak belirlendi.

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen İran uyruklu Muhammed Muhammedi'nin (36) çantasında objeler, saatler ve sahte kimlik ele geçirdi.

Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Haliç Mahallesi'nde durumundan şüphelendikleri kişiye kimlik kontrolü yaptı. Kontrolde, bu kişinin yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen İran uyruklu Muhammed Muhammedi olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Muhammedi'nin yanında bulunan çantada ise değerli taş ölçüm cihazı, 119 taş ve obje, 29 eski para, 1 yılan derisi, 1 sahte kimlik, 6 kolye, 25 kol saati, 9 kalem, 10 bin 430 euro ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 695 bin lira olduğu belirtildi. Muhammedi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Operasyon Tekirdağ Malkara Malkara İran Suç Hukuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title