Haberler

İPadli İmam Mest Etti

Güncelleme:

iPadli imam olarak anılan Dünya Ezbere Kur'an-ı Kerim Okuma birincisi Hafız Selman Okumuş, Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kur'an ziyafeti sundu.

Türkiye'nin 4 dil bilen ve vaazlarında iPad kullandığı için 'iPadli imam' olarak anılan Dünya Ezbere Kur'an-ı Kerim Okuma birincisi Hafız Selman Okumuş, Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kur'an ziyafeti sundu.

Bir saatlik gecikme ile izleyenlerin karşısına çıkan Kur'an bülbülü Selman Okumuş, İnegöllülere Kur'an-ı Kerim ziyafeti verdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Okumuş, Amenerrasulü suresiyle başladı. 1995 yılında İstanbul Pendik İmanı Hatip Lisesi'nden mezun olan, 1997 yılında Marmara İlahiyat Fakültesi'ne girerek lisans eğitimini 2001 yılında tamamlayan, Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde yüksek lisans çalışması da yapan, 2005 yılında bu bölümü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Yüksek Lisans Bölümü'nden 2007 yılında mezun olarak mesleki kariyerini geliştiren Selman Okumuş, güzel sedası ile İnegöllüleri adeta büyüledi. İngilizce, Arapça ve Osmanlıca dillerini bilen, aynı zamanda ulusal ve uluslararası ezbere Kur'an-ı Kerim okuma yarışmalarında birincilikler elde eden Okumuş, yaklaşık bir saatlik programın sonunda ayakta alkışlandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selman Okumuş Türkiye İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title