Haberler

"İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA"

Güncelleme:

"İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA" programı 14 Nisan'da, İleri Düzey İK Yönetimi Mikro MBA 28 Nisan'da başlıyor!

Istanbul Business School'da, sektörün önde gelen İK profesyonellerinin eğitmen olduğu "İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA" programı 14 Nisan'da, İleri Düzey İK Yönetimi Mikro MBA 28 Nisan'da başlıyor!

Bir işletmenin tabanını oluşturan İnsan Kaynakları süreçlerini derinlemesine öğrenmek isteyenler için sektörün en başarılı isimleri İstanbul Business School'da " İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA"ve "İleri Düzey İK Yönetimi Mikro MBA" Programı için bir araya geldi.

Son derece donanımlı, eğitim verecekleri alanlarda uzman ve profesyonel hayatlarını Türkiye'nin önde gelen başarılı şirketlerinde yönetici olarak sürdüren değerli isimlerden oluşan eğitim kadrosuyla İstanbul Business School, 14 Nisan'da İnsan Kaynakları Yönetimi Mikro MBA programını, 28 Nisan'da İleri Düzey İK Yönetimi Mikro MBA programını açıyor.

Turkcell Superonline İnsan Kaynakları Network Müşteri Yöneticisi Derya Ayyıldız, Novartis İlaç İşe Alım ve Account Yöneticisi Aydan Göç, Evyap İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Pelin Buruk, TBWA İnsan Kaynakları Direktörü Tuğba Tuğman, Kariyer.net İK Direktörü Altuğ Örnek, Nobel İlaç Organizasyonel Gelişim & İK Direktörü Arzu Saraç, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Direktörü Aykut Bora, Borusan EnBW Enerji İnsan Kaynakları Müdürü T.Taner Şimşek, Kesa Grup-Darty İnsan Kaynakları Yöneticisi Selda Bağlan, Novomed Kurucu ortağı ve Genel Müdürü Yeşim Arabacıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörü Gökhan AZAKPUR ve Markafoni İnsan Kaynakları Direktörü Serra Döşemen'in eğitmen oldukları bu benzersiz İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimlerini kaçırmayın!

İnsan Kaynakları Mikro MBA Programı, İK Departmanının iş süreçlerindeki önemli ve vazgeçilmez bir disiplin olduğunun benimsendiği, İK profesyonellerinin gelişimini hızlandıran, iş yaşamından örnek vakaların incelendiği bir program. programın temel amacı yeni nesil, vizyoner İK yöneticileri yetiştirmek, başarıyı hedeflemiş profesyonelleri hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak.

Programın eğitim koordinatörlüğünü yürüten Nobel İlaç Organizasyonel Gelişim & İK Direktörü Arzu SARAÇ, eğitim programıyla ilgili şunları söylüyor: "İnsan kaynakları süreçleri, bir işletmenin tabanını oluşturur. Şirketin hedefleri, ülküsü, varmak istediği nokta, faaliyet alanı ve sektörünün gereklerine göre istihdam politikalarının belirlenmesi gibi bir kurum için hayati önem taşıyan noktaları bilmek ve bunları işine uyarlamak bir insan kaynakçının varlık sebebidir. Hangi lisans türünden olursa olsun(işletmeci, mühendis, psikolog…) ilişki yönetiminde kendini başarılı gören veya olmak isteyen, ilerleyen iş yaşamında yönetim kademelerinde yer almak ve kurumun tüm süreçlerine hâkim olmak isteyen herkesin insan kaynakları konusunda bilgilenmesi kaçınılmazdır."

Programa katılanlar neler kazanacak?

Bu program, İnsan kaynakları alanında kariyer yapmak, bu alanda uzmanlaşmak isteyenler,inkariyer gelişimini destekleyecektir. İnsan Kaynakları ile ilgili tüm süreçler yıllardır bu işin içerisinde olan profesyoneller tarafından öğretilecektir. İK stratejisinden işe alımına, personel işlerinden performans yönetim sistemine kadarki süreçler workshop çalışmaları ile pekiştirilecektir. Bu program katılımcıları hem geleceğin başarılı İK yöneticisi olma yönünde yetiştirecek hem de çalışmış oldukları ya da çalışacakları kurumda değer yaratmalarını sağlayacaktır. Eğitmenler ve katılımcılar arasında iyi bir network sağlayacaktır.

İleri Düzey İnsan Kaynakları Yönetimi Micro MBA Programı ise şirketlerin İK departmanlarında uzmanlaşarak ve farklılık yaratarak, İK nın sosyal medya, y jenerasyonu ile ilişkisini organizasyonel stratejiler ile nasıl oluştuklarını caseler ve uygulama çalışmaları ile anlatan Micro MBA Programı.

İnsan Kaynakları alanında Lider yaratmanın yollarının ve rollerinin öğrenileceği bu eğitimde, stratejik organizasyondan Y Jenerasyonun yönetimine kadar olan tüm süreçlerin üzerinden geçilecek; bordro lama, iş hukuku, hukukun temel konuları hakkındaki tüm detaylar workshop çalışmaları ile pekiştirilecek ve şirket imajının İK imajı ile olan ilişkisi detaylı şekilde katılımcılara aktarılacak.

İleri Düzey İnsan Kaynakları Yönetimi Micro MBA Programı eğitim direktörlüğünü üstlenen Darty İnsan Kaynakları Yöneticisi Selda Bağlan, programla ilgili "Değişen dünyanın içinde İnsan Kaynakları da doğru bir devinimle şirket yönetiminin içinde entegre bir rolle yerini aldı. İnsan Kaynaklarının temel rolleri olan işe alım, bordrolama, eğitim gibi fonksiyonlarına ilaveten liderlik, koçluk, rol model olma, yeni yönetim anlayışını kurum kültüründe yerleştirme, etkili iletişim ve şirket imajı gibi birçok rolü İnsan Kaynakları profesyonelleri üstlenmeye başladı. Bu programla, İnsan Kaynakları'nın en temel rolü olan bordrolama ve iş hukukunun yanında ilave rollerini de birçok büyük şirketin İnsan Kaynakları yöneticiliğini yapmış eğitimcilerden dinleyip, deneyimleriyle süsledikleri eğitimlerden öğreneceksiniz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nobel İlaç Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title