Haberler

İnegöl Eğitim Kampüsü İncelemesi

Güncelleme:

Şahabettin Harput, Karalar köyü mevkiinde 300 dönümlük alana yaptırılan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü inşaatını gezdi.

Vali Harput, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve İl Özel İdare İnşaat Emlak Daire Başkanı Yusuf Şeremet ile birlikte Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne giderek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Sevim Yıldız Eğitimi Kampüsünün Ülkemizin bir hayırsever tarafından yapılan tek ve en büyük kampüsü olduğunu belirten Vali Harput, " 26 adet bina. Bunun büyük çoğunluğu değişik meslek okulları, sosyal tesisler, pansiyonlar, spor kompleksleri, laboratuarlar ve hakeza yaklaşık 50 milyon TL tutarındaki bir büyük proje. İnşallah Mehmet Yıldız isimli hayırsever vatandaşımızın, yaptığı bu projeyi bu sene tamamlayıp 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunda hizmete sokmak istiyoruz. İnegöl böylece bir ilki bu manada çok önemli bir hizmeti bünyesinde kazandırmış olacak. Ben özellikle hayırsever vatandaşımız Mehmet Yıldız'ı tebriklerimle taktirlerimle selamlıyorum.

Allah razı olsun diyorum. Aslında bu proje Milli Eğitim Bakanlığımıza da belki bir ilham kaynağı oldu. Çünkü artık eğitim kampüsü olayı şehirlerde arsa zorluğu nedeniyle tek tek orada burada okul yapmak, okul yapabilmek, arsa bulabilmek çok zor. O nedenle Milli Eğitim Bakanlığı yeni dönemde artık sistemini kampüs sistemine dönüştürmek üzere bir karar aldı. Bu karar müvacehesinde biz de Bursa'da 12 adet Milli Eğitim Bakanlığı'na 5 bin dönümlük bir alan 12 kampüs için temin ettik. Bunlardan ilki de bu sene Özlüce bölgemizde 12 bin öğrenci kapasiteyle Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yap işlet yöntemiyle ihaleye çıkarıldı. Demek ki artık Milli Eğitimimizin gündeminde bundan sonra kampus sistemindeki eğitim kompleksleri girmektedir. Bunlardan ilkini inşallah Bursa'da İnegöl'de bu Mehmet Yıldız hayırseverimizin yapacağı bu projeyle başlatmış olacağız. Allah sağlıkla o günü bize gösterin de inşallah birlikte güzel bir törenle bu hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. Hayırlı olsun diyorum arkadaşlar. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Hayırsever İşadamı Mehmet Yıldız tarafından Yeni İnegöl bölgesinde Karalar köyü mevkiinde 300 dönümlük alana yaptırılan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu 2013-2014 eğitim öğretim yılında bin öğrenci ile eğitime başlayacak. 25 bloktan oluşan eğitim kampusunun altyapı çalışmalarının önümüzdeki Temmuz ayına kadar tamamlanacağı, kampusun 15 binasının yeni eğitim yılına yetişeceği, geri kalan 10 bloğun ise 2013 yılı sonuna kadar bitirileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Mehmet Yıldız Karalar İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title