Haberler

İmamoğlu'ndan Akşener'e: Asla muhatap olmayacağım

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez." sözleriyle ilgili "Siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan birtakım tariflere asla muhatap olmayacağım." yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez." sözlerine yanıt vererek "Siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan birtakım tariflere asla muhatap olmayacağım." ifadelerini kullandı.

"ÇOKLU BİR RAKİPLE KARŞI KARŞIYAYIM"

İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odasını (İTO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ile görüştü. İmamoğlu, burada gazetecilerin soruları sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin "İstanbul Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez." şeklindeki açıklamalarına da yanıt verdi.

İmamoğlu, "Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, birçok hemşehrimize, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi müzakerelerde, konuşmalarda şahsıma dönük tutarlı tutarsız, yalan yanlış, eksik fazla, adı her neyse yorumlar yapılacaktır." dedi.

"MUHATAP OLMAYACAĞIM"

İmamoğlu, bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağını dile getirerek "Ama İstanbul'a dair bir proje ya da İstanbul'da yaptığımız bir işe dönük bir tarif olursa bu kapsamda elbette cevabını veririm. Bu söylenen, siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan birtakım tariflere asla muhatap olmayacağım. Bunun ismi A, B partisi ya da A, B partisinin lideri benim için fark etmiyor artık. Benim işim şu anda İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz 5 yılın hesabını vermek, önümüzdeki 5 yılla ilgili de tasarruflarımızı ve tasarımlarımızı aktararak en güçlü şekilde demokratik bir zeminde, tarihi oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek. Tek yolculuğum bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İYİ Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Sevda.34:

İlk kez Akşener'in sözlerine katılıyorum!

48
30
yanıtYanıtla
girilmez:

memleket olarak nerelerden dönmüşüz, halkın önünde riyakarca samimiyetten uzak davranışlar sarılmacalar oynanan tiyatrolar nasılda açığa çıkıyor

53
5
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ DİYEREK SARILMALAR BU GÜNLER İÇİNMİŞ;)

46
0
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

AKŞENER DESTEKÇİSİ DEĞİLİM AMA DOĞRUYA DOĞRU DEMEK LAZIM...

27
18
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

Ablasının gülü küsmüş mü ????

31
6
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Meral Akşener biz konuştuklarımızın arkasındayız der, yarın ise arkasından konuştuklarının yanında olur.

33
3
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Aynen katılıyorum dönek bir insan.

yanıt12
yanıt0
Yorumcu Davut :

bu işler böyle eko! dün cumhurbaşkanı adayı ilan edilmiştin bugün tukaka oldun. ama merak etme şurada 2 ay bile kalmadı. tatile devam ke..

23
6
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Noldu dün sarılırken milleti kandırmaya çalışıyordunuz ???

10
1
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Helal olsun Sana yakisir.ajan secim ortaya çıkar AKP mhp oy toplar

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title