Haberler

İlköğretim Okulunda Yıl Sonu Şenliği

Antalya'da Kumluca İlçesi'ndeki Kasapçayırı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde düzenlenen yarışmalara takım olarak katılan öğrenci ve veliler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kasapçayırı İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki etkinliğe, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı AK Parti'li Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tekdemir, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdürü Ramazan Topaç, ilk kez düzenlenen yıl sonu şenliğinin özellikle veli ve öğrenciler arasında dayanışmayı arttırmaya yönelik olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler, anne ve babalarının da katılımıyla önce uçurtma yarışı yaptı. Ardından babalarını el arabalarına bindiren öğrenciler, bitiş çizgisine ilk ulaşmak için yarıştı. Bir diğer yarışmada ise öğrenciler gözlerini bağladıklarını ebeveynlerine elma ve yoğurt yedirmeye çalıştı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışma, izleyenleri güldürdü. Halat çekme, yumurta taşıma, koca ayak, lastik fırlatma, ayakkabı bulma, tomruk kesme yarışmalarının ardından veliler arasında bilek güreşi yarışları da düzenlendi.

Elma yeme yarışmasında birinci olan anne İsmet Özen, "Hayatımda ilk defa çocuğumla oyun oynadım ve bu kadar çok eğlendim. Hakikaten çok güzel oluyormuş, herkese tavsiye ederim" dedi.

Çocuklarıyla takım halinde yarışan veliler hem eğlendi hem de çocuklarıyla birlikte zaman geçirdi. Yarışmalarda dereceye girenlere madalya verilirken, şenliklere sponsor olan bir tarım firması ise yarışmaların birincilerine organik gübre ve çeşitli hediyeler verdi. - Antalya / Kumluca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Ak Parti Antalya Kumluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title