Haberler

İlköğretim Haftası

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köktaş, mesajında, toplumların kalkınması, rahat ve huzura ulaşmasının tek yolunun bireylerin iyi bir eğitim almasından geçtiğini aktardı.

Çocukların, ailelerin ve öğretmenlerin coşkusunu yürekten paylaştığını belirten Köktaş, "Öğrencilerimizin okul öncesinden, üniversiteye kadar çağın gereklerine uygun eğitim almaları, teknolojik imkanları en yüksek seviyede kullanmaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için hükümetlerimiz döneminde en büyük bütçeyi eğitime ayırarak, büyük eğitim atılımları gerçekleştirildi." ifadesini kullandı.

Köktaş, eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu bildiklerini ve bu anlayış içinde geleceğe yön verecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini kaydetti.

Yeni ve büyük Türkiye yolunda, çocukları ve gençleri yarınlara en iyi biçimde hazırlamakta kararlı olduklarını ve emin adımlarla hedeflere doğru ilerlediklerini ifade eden Köktaş, "Bu vesileyle öğretmenlerimize, çocuklarımızın yetiştirilmesindeki büyük fedakarlıkları, emekleri ve gönüllerinden gelen sevgi için teşekkür ediyorum. Onların bu çabası daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için en büyük güvencemizdir. Bu düşünceyle İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2016-2017 eğitim öğretim yılının, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Fuat Köktaş AK Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title