Haberler

İlk Yıl Hedef 400 Bin Sosisli Satmak!

Güncelleme:

Amerikan Hot Dog'u Nathan's artık Türkiye'de.

ABD'de 1916 yılında açılan ve el arabalarında sosis efsanesini yaratan Nathan's, İstanbullular ile buluşmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü sosis firmasını Türkiye'ye getiren Solid Consulting'in Başkanı ünlü Şef Tolga Atalay ilk Nathan's şubesini bu ayın sonunda Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nde açacak. Atalay yılsonunda 33 farklı noktada 400 bin adet sosisli satmayı hedefliyor.

ABD'nin New York şehrinde Nathan Handwerker önderliğinde 1916 yılında açılan Nathans, Solid Consulting'in Başkanı Ünlü Şef Tolga Atalay'ın öncülüğünde ilk şubesini Nişantaşı'nda açmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 96 yıldır hizmet veren Amerika'nın bir numaralı ''hot dog'' firması olan Nathan's Kasım ayı itibari ile sosisseverler ile buluşacak.

HEDEF 33 NOKTADA 400 BİN ADET SOSİSLİ

Dünya genelinde yıllık cirosu 1 milyar doları bulan Nathan's'ı Türkiye'ye getiren Solid Consulting'in Başkanı Ünlü Şef Tolga Atalay bir yılın sonunda 400 bin adet sosisli sandviç satmayı hedefliyor. 33 farklı noktada açılması hedeflenen Nathan's şubelerinin %70'i Atalay bünyesinde %30'u ise alt franchising grupları tarafından açılacak. Şubelerin yanı sıra Amerika'da olduğu gibi Nathan's ilerleyen süreçte sosisli arabaları ile de İstanbul'un birçok noktasında hizmet verecek.

%100 DANA ETİ 0 NİŞASTA

Coney Island Brooklyn'de Polonyalı bir göçmen olan Nathan Handwerker ve eşi tarafından ilk kez 1916 yılında üretilen Nathan's bugün Amerika'da bir efsane! Amerika'nın 50 eyaletinde 40.000 noktada yılda 425 milyon adet satılıyor. %100 dana eti ve özel baharatları ile hazırlanan Nathan's sosislisi için dana eti, Türkiye'nin en iyi üretim yapan markalarından temin edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Tolga Atalay Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title