Haberler

Hitman Absolution İstanbul'da

Güncelleme:

Kadıköy ve Bağdat Caddesinde aramalarını sürdüren ajanlara bu mekanlarda Perşembe gününden itibaren sizin de rastlamanız olası.

Çok güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre ajanlar 8 Kasım saat 16:00 ve 18:00 arasında Kadıköy İskele mevkiinde Ajan 47'nin izini sürecekler.

TIGLON dünyaca ünlü HITMAN oyununun yeni bölümü ABSOLUTION için sokaklarda ajan kovalıyor. Oyun için yapılacak olan etkinlikler 8 Kasım Perşembe günü saat 16:00'da Kadıköy İskele Meydanında başlayacak. Bunu takip eden etkinlikler 9 Kasım'da aynı saatlerde Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da yapılacak. Etkinlik, 13 Kasım Salı günü 16:30 - 18:30 arası Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde devam edecek.

Ajanları sokaklarda takip ederek ajan 47'nin hikayesini siz de öğrenebilirsiniz.

HITMAN ABSOLUTION İSTANBUL'DA

14 Kasım Çarşamba günü Ajan 47'nin başrolünü üstlendiği dünyaca ünlü bilgisayar oyunu HITMAN ABSOLUTION'un basın lansmanı yapılacak. Lansman Barbaros Point Hotel'de bulunan The Game elektronik oyun arenasında gerçekleştirilecek.

HITMAN ABSOLUTION yapımcısı Hakan Abrak oyunla ilgili geniş bilgi ve yenilikleri anlatacak ve katılımcılar oyunu oynayabilecekler.

HITMAN: ABSOLUTION OYUN HAKKINDA

Oyuncular Ajan 47 için şimdiye kadar hazırlanmış en zor kişisel görevlerle karşı karşıya kalacaklar.Teşkilat tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan Ajan 47'ye bu tehlikeli ve yozlaşmış dünyada kendi kurtuluşunu bulması için yardım etmek oyuncuların elinde.

Yeni çevrim içi mod olan KONTRATLAR'da ise oyuncular kendi görevlerini oluşturup paylaşabiliyor olacaklar. Oyuncuların bir bölüm, hedef, silahlar ve kendi kurallarını ve yöntemlerini belirlemesi mümkün ve oldukça basit. Ayrıca HITMAN: ABSOLUTION'da oyuncuları, IO Interactive'deki en iyi suikastçiler tarafından tasarlanmış hazır KONTRATLAR da bekliyor olacak.

HITMAN: ABSOLUTION 20 Kasım 2012'de PlayStation®3, Xbox 360® ve Windows PC için satışa çıkıyor.

Hitman Absolution'dan daha fazlasını isteyenler için oyunun Professional ve Deluxe versiyonları da 20 Kasım'dan itibaren satışta.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaşkınbakkal İstanbul Kadıköy Bağdat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title