Haberler

Haraç Çetesi Elebaşının 5 Kişiyi Ölüme Götüren Metris İsyancısı "God Orhan" Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da restoran, gece kulübü ve bazı iş yeri sahiplerini tehdit ve darp ederek haraç aldıkları ve iş yerlerini ele geçirmeye çalıştıkları belirlenen bir suç örgütüne yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde restoran, gece kulübü ve bazı iş yeri sahiplerini tehdit ve darp ederek haraç aldıkları belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda çete elebaşının, 21 yıl önce Metris Cezaevi isyanlarını çıkaranlardan biri olan ve"God Orhan" lakaplı Orhan Kalkuz olduğu belirlendi.

HARAÇ ÇETESİNİN ELEBAŞI, CEZAEVİ İSYANCILARINDANMIŞ

Çetenin elebaşının, 21 yıl önce Metris Cezaevi isyanlarını çıkaranlardan biri olan ve halen cezaevinde bulunan "God Orhan" lakaplı Orhan Kalkuz olduğu belirlendi. Çetenin 10'dan fazla esnaf ve iş adamına uyguladığı "koruma" tuzağıyla, haraç almanın yanı sıra birçok iş yerini de ele geçirmeye çalıştığı tespit edildi.

Haraç Çetesi Elebaşının 5 Kişiyi Ölüme Götüren Metris İsyancısı 'God Orhan' Olduğu Ortaya Çıktı

15 ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Esnaf ve iş adamları haraç istendiği, mekanlarının ele geçirilmeye çalışıldığı ve karşı çıktıklarında silahlı saldırı düzenlendiği şikayetiyle savcılığa başvurdu. Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre; polis, haraç, yağma, yaralama, zorla senet imzalatma olaylarına karıştıkları belirlenen 15 şüpheli tespit etti.

ÇETE ELEBAŞI "GOD ORHAN"HALEN CEZAEVİNDE

Çetenin elebaşısının, 1997'de Metris Cezaevi'nde beş kişinin öldürüldüğü isyan olaylarını Vedat Ergin ve Ufuk Sessiz ile organize ettiği ileri sürülen ve halen cezaevinde bulunan "God Orhan" lakaplı Orhan Kalkuz olduğu belirlendi. Özel harekat ekiplerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda, 15 şüpheli gözaltına alındı. Aramalardabir tabanca, çok sayıda mermi, senet ve evrak ele geçirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Metris Cezaevi 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

murat:

bunları benzin döküp yakacaksın ki diğerlerine örnek olsun, halkın huzurunu bozuyor garibanı soyuyorlar

25
2
yanıtYanıtla
dürüst adam:

orhan kalkuz denilen kişi bu gazetenin yazdığı gibi insanları döven ve zorla para alan biri değil. cok yanlış anlatılmış burda. ben gördüğüm kadarı ile küçüklerine iyilik yapan büyükleride seven ve sayan biri. bence adamın hammadesi. insanları yanlış tanıtmayın. tanımayan biri bu kişi hakkında olumsuz düşüncelere düşecek. delikanlı bi adam orhan kalkuz

7
9
yanıtYanıtla
VELİ:

UTANMAZLAR BU ADAMA BİR DE CEZA EVİNDE BAKIYORUZ . . . KOPARIN KAFASINI HINZIRIN YAZIKLAR OLSUN BE

13
1
yanıtYanıtla
murat:

böylelerine asla müsade edilmemeli, halkın huzurunu bozuyorlar

13
0
yanıtYanıtla
kral alex:

HEPSİNİ ÖLDÜRÜNNN

8
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

ADAM CEZAEVİNDEN ÇETE YÖNETİYOR SUÇ İŞLİYOR . . . BÖYLE SALDIRGAN ISLAH OLMAYACAK MAHLUKLAR BİZİM VERGİLERİMİZLE BESLENMEMELİ BU PİSLİKLER ÇUKUR KAZIP İÇİNE GÖMÜLMELİ ZATEN YETERİNCE DIŞARIDA VAR.

9
0
yanıtYanıtla
ÇETELERE KARŞI:

DEVLET VARLIĞINI DAİMA HİSSETTİRDİ VE HİSSETİRECEK. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

Bu mu adalet kurda merhamet kuzuya lanet et. . . . OLMUYOR AMA BÖYLE ŞEKERİM. . . . Zalimleri içeride bedavadan yedir içir besle pembe oda döşe mazlumlarada hiç acıma affetme. . . .

2
0
yanıtYanıtla
efendy:

gösterilen video başka habere aittir. abisini satırla öldüren kişiyi restoran çıkışı satırla öldüren şahsa aittir. orhan kalkuz değildir.

1
0
yanıtYanıtla
Giovanni:

Kim yalancı şimdi. Orhan kalkuz mu devlet mi. Tespit etmiş devlet işte. Adam suçlu. 3 - 5 kişiye iyi davranan her kişi iyi mi oluyor. Bu ülkenin huzur ve düzenini bozan her kez cezasını çekmeli. Yoksa devlet olmaz zaten.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title