Haberler

Habertürk'te gerginlik çıkaran 'fare' tartışması! Mete Yarar, Deniz Zeyrek'e kızıp canlı yayını terk etti

Güncelleme:

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek arasında "fare" tartışması yaşandı. Tartışma sırasında Yarar, "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim" diyerek canlı yayını terk etti.

HaberTürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı'nda' Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ile HaberTürk Güvenlik Politikaları Başkanı Mete Yarar arasında gerginlik yaşandı.

Ankara'dan yayına bağlanan Zeyrek, "Başka var mı konuşacak?" demesi üzerine Yarar, "12'den sonra kabağa dönüşüyor" ifadesini kullandı. Bunun üzerine Zeyrek, "Fareye dönüşmekten iyidir diye düşünüyorum" yanıtını verdi. "Katılıyorum katılıyorum" diye yanıtını geçiştiren Yarar'ın ardından Zeyrek değerlendirmelerini sürdürdü. Bir süre daha konuşmasına devam eden Zeyrek ve stüdyo konukları, Yarar'ın dakikalar sonra verdiği tepkiyle şaşkına döndü.

"DENİZ'LE KAFA KAFAYA GİRERİM"

Zeyrek'in kendisine 'fare' demesine sinirlenen Yarar "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim, söylüyorum" dedi. Sözlerine "Ben ona 'kabak' dedim, adam gibi 'fare' lafını geri alsın" diye devam eden Yarar, "Edepse son kez söylüyorum, bana fare lakabı takamaz" dedi.

YARAR'I STÜDYODAKİLER SAKİNLEŞTİREMEDİ, CANLI YAYINI TERK ETTİ

Deniz Zeyrek'in "Ben kendime söyledim" sözlerini dinlemeyen Yarar, "Bakarsın sosyal medyaya, geçen hafta edep dersi veriyordun, bir daha seninle aynı programa çıkan var ya..." diyerek stüdyoyu terk etti. Stüdyodakilerin sakinleştirme çabaları ise yetersiz kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Sözcü Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sinop Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sinop Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Siirt Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Siirt Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şanlıurfa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şanlıurfa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Samsun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Samsun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sakarya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sakarya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

500

Yorumlar (190)

Naci:

Deniz zeyreği gazeteci diyorlar önün neresi gazeteci

29
58
yanıtYanıtla
Riza:

Sende nagihan alciyi izle

yanıt34
yanıt5
Memoli:

Nasıl olması gerekir gazetecinin? Mete ne kadar güvenlik uzmanı ise o da o kadar gazetecidir

yanıt15
yanıt7
Vesselam:

Naci, Sen git,A haberini seyret keyfine bak.bu işlere aklın ermez.

yanıt16
yanıt5
Ali Haydar:

Fare olmanın ne olduğunu dakikalar sonra anlayan güvenlik politikaları uzmanı, kim verdi bu uzman statüsünü

59
11
yanıtYanıtla
Memoli:

Müthiş bir tespit :))

yanıt16
yanıt3
Vay Mete Bey:

Stüdyoyu terk edecek kadar havalanan adamların medya mecraarında boy göstermelerini istemiyoruz. birde farklı insanları getirin konuşturun hep aynı adamlar konuşup duruyor. Ülkemizde malesef birçok uzman sadece konuşuyor ve konuşuyor gerçek icraat yapan insanları görmek istiyoruz. Mete Yara çok başarılı olsa zaten iyi bir yerlerde çalışır ve bu kadar konuşacak zamanı olmaz. Uzman mış. laf uzmanı

45
23
yanıtYanıtla
Gündoğdu:

Akıllı ol aklını alırlar

yanıt2
yanıt10
mm..ssaaa:

işte mete yaramadi.karsıdakini anlayabilecek kapasiteye ulaşamadi.cabaladı ama kapadite yok

yanıt14
yanıt3
erkan:

mete yarar sen adam gibi adamsın. çakallarla niye tartışıyosun.

20
48
yanıtYanıtla
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title