Haberler

Gökçek'ten Karış Karış Denetim

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hacıbayram'dan Sincan'a çalışmaları yerinde inceledi.

Başkentlilere, önümüzdeki iki yılın projeler açısından çok daha hareketli geçeceği müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bürokratlarıyla birlikte sahaya inerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Balamir Gündoğdu, EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Osman Özbayrak, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz ve ANFA Genel Müdürü Ferhat Ertürk ile birlikte denetim yaptı.

Hacı Bayram'da başlayarak Sincan'da sona eren gezide kaldırımlardan, yama gerektiren asfalta, parklardan AOÇ Bulvarı gibi dev projelere kadar pek çok noktada inceleme yapan Başkan Gökçek, işlerin daha hızlı ve sorunsuz bitirilmesi için yapılması gerekenler konusunda bürokratlarına talimatlar verdi, eksikliklerle ilgili notlar aldı. Hacı Bayram Cami avlusunda başlayan denetim turunda, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gökçek, ardından bürokratlarıyla otobüse binerek, Hıdırlıktepe Ofisi'ne geçti. Eski bir Ankara evinin restorasyonuyla yapılan ofiste Başkan Gökçek, Altındağ'daki çarpık yapılaşmaya hançer vuracak kentsel dönüşüm projelerinde daha hızlı yol kat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

"HER GÜN BİR PARK"

Otobüsle sürdürülen denetim gezisinde İstanbul Yolu boyunca kaldırım, asfalt, alt ve üst geçit ile yeşil alanların daha da estetik hale getirilmesi için bürokratlarına talimatlar veren Başkan Gökçek, Hayvanat Bahçesi'ndeki kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uzun vadede Ortadoğu'nun en büyük tema parkına kavuşacak turistik bölgede kısa vadede yapılması gereken değişikliklere dikkat çekti. AOÇ Hemzemin Geçit'e yapılan üst geçit ve yeni yapılacak bulvara bağlantı yollarında da inceleme yaparak, bilgi alan Başkan Gökçek, ilgili bürokratlarından çalışmalarla ilgili her gün rapor vermelerini istedi. Gezisine devam eden Başkan Gökçek, hafta sonu tatili nedeniyle oldukça kalabalık bir gün yaşayan Göksu Park'ta da Başkentlilerle sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirerek, yaz boyunca 60 parkı "Her gün bir park" sloganıyla açmayı düşündüklerini müjdeledi.

SİNCAN'A SPOR TESİSİ

Sincan sınırlarında, Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın da katılımıyla sürdürülen denetim gezisinde bir sonraki durak ise inşaatı yarım kalan Fatih Yüzme Havuzu oldu. Sincan Belediyesi tarafından yapımına başlanan ancak hukuki sıkıntılar nedeniyle bitirilemeyen ve Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen inşaatta incelemeler yapan Başkan Gökçek, yan tarafta bulunan futbol sahası ile birlikte genişleyen alana neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Gökçek, hukuki sıkıntıların giderilerek bir an önce bu alanda spor tesisleri ve çok amaçlı salonların yapılması için talimat verdi.

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret eden Başkan Gökçek, çocuk oyun grupları, spor aletleri, açık alan mobilyaları yapan bir şirketi ziyaret ederek, çeşitli konularda örnek çalışmalar istedi. Başkan Gökçek inceleme gezilerini sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melih Gökçek Sincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title