Haberler

Glory15'de Türkiye Adına Dövüşecek Gökhan Saki Taktiğini Açıkladı

Güncelleme:

"Glory15 İstanbul'da Türkiye adına ringe çıkacak olan ve "Türk'ün Gücü" olarak tüm dünyada ünlenen Gökhan Saki, Hollanda'da büyük geceye hazırlanıyor.

"TAKTİĞİM, ASLA PES ETME (NEVER GIVE UP)"

185 ülkeden milyonlarca kişinin merakla takip ettiği Kick Boks Dünya Şampiyonası Glory World Series'in (Glory WS) 12 Nisan'da, Ülker Sports Arena'da düzenlenecek "Glory15 İstanbul'da Türkiye adına ringe çıkacak olan ve "Türk'ün Gücü" olarak tüm dünyada ünlenen Gökhan Saki, Hollanda'da büyük geceye hazırlanıyor.

Mart ayı içinde Türkiye'ye gelecek olan Gökhan Saki, gelmeden önce Türkiye'deki sevenlerine haber yolladı: "Çok zor bir turnuva olacak ama tabi ki bende çok zor bir rakibim onlar için… Üstelik benimle ilgili bilmedikleri çok önemli bir şey daha var: Yıllarca dünyanın her yerinde çok mücadele ettim, çok galibiyetler kazandım. Ama hiçbir maç, Türkiye'de çıktığım maçlar kadar beni motive etmiyor, heyecanlandırmıyor. Kendi evimde çok farklı oluyorum, Türk milletinden, beni yürekten destekleyenlerden aldığım sevgi ve inançla gücüm çok daha artıyor."

Kick boks ve adrenalin tutkunları tarafından merakla takip edilen dünyanın en prestijli ve önemli kick boks ligi "Glory World Series (Glory WS)"nin 12 Nisan'da, Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek "Glory15"de ringe çıkıp Türkiye adına dövüşecek olan Gökhan Saki, büyük geceye Hollanda'da hazırlanıyor.

Mart ayı içinde Türkiye'ye geleceğini söyleyen Gökhan Saki, "Kick boksun devlerinin, en yetenekli dövüşçülerin müthiş mücadelelerinin yaşanacağı gecenin Biletix'ten satışa çıkan biletlerine yüksek bir talep olduğu, özellikle bana karşı büyük bir ilgi olduğu bilgisi bana geldi. Çok mutlu oldum; beni seven, destekleyen takipçilerime teşekkür ederim. Kick boks otoriteleri tarafından bu yıl da dünya şampiyonluğuna favori gösteriliyorum ama asıl bana ülkemdeki sevenlerimin ilgisi ve sevgisi büyük bir güç, moral veriyor. Çok zor bir turnuva olacak ama tabi ki bende çok zor bir rakibim onlar için… Üstelik benimle ilgili bilmedikleri çok önemli bir şey daha var: Yıllarca dünyanın her yerinde çok mücadele ettim, çok galibiyetler kazandım. Ama hiçbir maç, Türkiye'de çıktığım maçlar kadar beni motive etmiyor, heyecanlandırmıyor. Kendi evimde çok farklı oluyorum, Türk milletinden, beni yürekten destekleyenlerden aldığım sevgi ve inançla gücüm çok daha artıyor" dedi.

Süper dövüşçüler dev mücadeleler!

Glory15 İstanbul'un bu seneki en büyük sürprizi, Dünya Hafif Ağırsiklet Şampiyonluk Turnuvası'na da ev sahipliği yapacak olması. Türkiye'nin uluslararası kick boks gururu Gökhan Saki'nin Avusturyalı Nathan Corbett; Surinamlı Tyrone Spong'un ise Brezilyalı Saulo Cavalari ile karşı karşıya geleceği yarı final maçlarından sonra birincilik için final maçı 12 Nisan'da yapılacak.

Glory 15 İstanbul organizasyonu, 3 maçlık turnuvanın dışında da önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Ağırsiklette Errol Zimmerman ile Ben Edwards'ın kıyasıya mücadele edeceği Glory15'te, hafif siklette ise Robin vas Roosmalen ile Marat Grigorian karşı karşıya gelecek. Gecenin süper dövüşleri ise Amerikalı Brian Collette ile Mourad Bouzidi ve Brezilyalı Jhonata Diniz ile Mısırlı Hesdy Gerges arasında yapılacak.

Biletler Biletix'te satışa sunuldu!

12 Nisan akşamı yapılacak olan Glory15 İstanbul için Ülker Sports Arena'nın kapıları saat 17.00'da açılacak. Saat 19.00'da görsel şovlar ve sürpriz konuklarla başlayacak olan gece 185'i aşkın ülkeye gerçekleştirilen televizyon bağlantısı ile milyonlarca kişiye ulaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Saki Hollanda İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title