Haberler

Türkü evinde kan donduran cinayet! İşletme sahibi kadın kablo ile boğularak öldürüldü

Güncelleme:

Giresun'da bir türkü evinde çıkan tartışmada İsmail Yılmaz, işletme sahibi Şengül Yeşilkaya'yı kablo ile boğarak öldürdü. Şüpheli polis tarafından yakalandı.

Giresun'da İsmail Yılmaz, türkü evinde tartıştığı işletme sahibi Şengül Yeşilkaya'yı (52) kablo ile boğarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan şahıs kısa sürede yakalandı.

TARTIŞTILAR

Dün gece saat 01.30 sıralarında kent merkezindeki bir türkü evinde, cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu öne sürülen İsmail Yılmaz ile türkü evi işletmecisi Şengül Yeşilkaya arasında tartışma çıktı. Tartışma seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Giresun'da türkü evi işleten kadın kablo ile boğularak öldürüldü

KABLO İLE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

İşletmeye gelen ekipler, boğaz kısmında darp izi olup, yerde hareketsiz yatan Şengül Yeşilkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede kablo ile boğularak öldürüldüğü tespit edilen kadının cansız bedeni, otopsi için hastane morguna götürüldü. Olay sonrası kaçan İsmail Yılmaz, bugün öğle saatlerinde polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli sorgusu için emniyete götürülürken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yılmaz Giresun Olay Güvenlik Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (2)

Ahmet Akyol:

Bir insanın canına kiymanin cezası bu kadar az olmamalı.Bu adam cezaevinden çıkıp bir başkasını daha öldürüyor.10 yıl sonra yine aramıza salabilirler.

84
1
yanıtYanıtla
KILIÇ ASLAN:

O kadar da sürmüyor. Verilen ceza başka, infaz başka. Diyelim 15 yıl ceza aldı. Bunun 3/1 yada 3/2sinde yatar dedikleri ceza evinde kalma süresi var. Tabi yine buna kalmadan iyi hal, şartlı tahliye filan derken; dediğiniz gibi çıkıp bir daha suç işliyorlar. Ceza ile suçu önlemek maalesef imkansız ama bazıları içinde otele döndü cezaevleri

yanıt32
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title