Haberler

Genç VakıfBanklı Yazın Tadını Mini Cooper'ıyla Çıkaracak

Güncelleme:

Like Card, bir yandan gençlerin hayatını kolaylaştıran fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralarken diğer yandan da cazip hediyeler kazanma şansı sunuyor.

VakıfBank'ın üniversite öğrencilerine özel kredi kartı Like Card, bir yandan gençlerin hayatını kolaylaştıran fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralarken diğer yandan da cazip hediyeler kazanma şansı sunuyor. VakıfBank'ın likecard.com.tr sitesinde düzenlediği çekiliş kampanyasının ilk kazananı belli oldu. Çekiliş sonucunda bir genç Mini Cooper, 5 genç iPhone 5, 15 genç ise iPad kazandı.

Üniversite öğrencilerine özel olarak geliştirilen Like Card, gençlerin hayatını kolaylaştıran fırsatlar sunmanın yanı sıra gençlere çekilişle çok özel hediyeler kazandırıyor. Like Card sahipleri kartları ile yaptıkları her 1 TL'lik alışveriş karşılığında 1 Likepuan kazanan üniversite öğrencileri, bu puanlar ile çekilişle çeşitli hediyeler kazanma şansı elde ediyor.

1 Mart-30 Nisan 2013 tarihleri arasında www.likecard.com.tr adresinde düzenlenen çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu. İzmir'den Cem Mirza, gençlerin hayallerini süsleyen bir otomobil olan Mini Cooper'ını teslim aldı. Çekilişte ayrıca 5 genç iPhone 5, 15 genç ise iPad kazandı.

Like Card ile her 1 TL'lik alışveriş ayrı bir şans

VakıfBanklı Like Card'lı gençler yaptıkları alışverişlerde Worldpuan biriktirmenin yanı sıra her 1 TL'lik harcamaları için de 1 Likepuan kazanıyor. Bu Likepuan'lar www.likecard.com.tr adresindeki "Like'la Kazan" sayfasında yer alan kampanyalarda çekiliş hakkı olarak kullanılıyor. Kart sahipleri dilerlerse Worldpuan'larını da Likepuan'a dönüştürerek, ekstra çekiliş hakkı elde edilebiliyor.

Like Card sahipleri hep kazanıyor

Like Card sahipleri harç ödemelerini 3 taksitle yapmanın yanı sıra peşin olarak gerçekleştirdikleri etkinlik harcamalarında da ücretsiz ve faizsiz 3 ay taksitlendirme fırsatından yararlanabiliyor.

Gençlerin özel günlerini de unutmayan Like Card, doğum gününden önceki bir hafta süresince yapılan her 50 TL ve üzeri işlemde 5 TL Worldpuan kazandırıyor. Like Card kullanıcıları her 75 TL ve üzerindeki sanal alışverişlerinde yüzde 10 Worldpuan kazanıyor. Ayrıca her dönem okuldaki başarısını belgeleyen öğrenciler, 10.000 Likepuan'a kadar ekstra puan kazanma şansı elde ediyor.

MilPlus Seyahat Programı ile Like Card'la kazanılan Worldpuanlar; uçak bileti alırken 3'e, otobüs bileti alırken ve yurtiçi/yurtdışı otel-tur rezervasyonlarını yaptırırken 2'ye katlanıyor. Like Card kullanıcılarına özel 7/24 Asistans Hizmetleri ise hediye alımından çiçek gönderimine, araç kiralamadan sağlık hizmetlerine kadar birçok hizmetten yararlanma şansı sunuyor.

VakıfBank anlaşmalı Üniversite Kampüs Kartları da Like Özellikli

Ayrıca, VakıfBank Like Card'ını hem yemekhanede hem de kampüs girişlerinde kullanabilen üniversite öğrencileri Like Card'ın tüm fırsat ve özelliklerinden yararlanabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mini Cooper Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title