Haberler

Gazişehir Gaziantep'e şampiyonluğu getiren isim Ahmet Kesim Şampiyonluk Gaziantep halkına armağan...

(ÖZEL) Gazişehir Gaziantep'e şampiyonluğu getiren isim Ahmet Kesim Şampiyonluk Gaziantep halkına armağan olsunŞampiyonluğun tadını çıkaralım, yeni sezona bakacağızÇok tuhaf duygularİbrahim ALİOĞLU - Kaan ÜLKER İSTANBUL,(DHA)Gazişehir Gaziantep'in Hatayspor'u penaltı atışları sonucu 5-3'lük...

(ÖZEL) Gazişehir Gaziantep'e şampiyonluğu getiren isim Ahmet Kesim Şampiyonluk Gaziantep halkına armağan olsun

Şampiyonluğun tadını çıkaralım, yeni sezona bakacağız

Çok tuhaf duygular

İbrahim ALİOĞLU - Kaan ÜLKER İSTANBUL,(DHA)

Gazişehir Gaziantep'in Hatayspor'u penaltı atışları sonucu 5-3'lük skorla mağlup ettiği mücadelede son penaltıyı gole çevirerek şampiyonluk golünü atan isim olan Ahmet Kesim, şampiyonluk sevincini Demirören Haber Ajansı (DHA) ile paylaştı.

TÜM GAZİANTEP HALKINA ARMAĞAN OLSUN

Tecrübeli defans oyuncusu kazanılan şampiyonluktan sonra, Çok mutluyuz ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Mükemmel bir mücadele örneği gösterdik. Hatayspor'u da tebrik ederim. Bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriydi İki takımda buraya kadar hak ederek geldi. Sonuç itibariyle geçe sezon kaybettiğimiz kupayı bu sene kazandık. Tüm Gaziantep halkına armağan olsun dedi.

HEYECANLI BİR DURUM

Şampiyonluğun geldiği penaltı atışını gole çeviren Kesim, Çok heyecanlı bir durum ama penaltıyı attığımda bitiyordu. Çok şükür bana nasip oldu, çok mutluyuz diye konuştu.

ÇOK TUHAF DUYGULAR

Geçen sezon Gazişehir Gaziantep'i geçerek Süper Lig'e çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başında yer alan teknik direktör Mehmet Altırpamak ile bu yıl Süper Lig'e çıkmalarını değerlendiren Kesim, Çok tuhaf duygular. Geçen sezon kaybettik ve çok büyük bir travma oldu bizim için ama Mehmet hoca ile bu sezon kupayı kazandık. Ona da teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon öncesi için de Kesin, Önce şampiyonluğu kutlayalım yeni sezona sonrasında hazırlanmaya başlarız açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kesim Gaziantep Hatayspor DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title