Haberler

Gaziantep'ten yola çıkan genç, İstanbul'a ayağını basar basmaz bir hiç uğruna katledildi

Güncelleme:

Gaziantep'ten İstanbul'a gelen 18 yaşındaki Muhammet Acer, bir büfenin önünden geçerken işletmenin sahibinin kardeşi tarafından bıçakla kovalandı. Koşarken "Ben Gaziantep'ten yeni geldim, seni tanımıyorum" diye bağırdığı duyulan Acer, saldırgan şahıs tarafından yakaladıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Gözaltına alınan saldırganın şizofren olduğu öğrenildi.

Güngören Merter'de 8 Aralık Perşembe günü Gaziantep'ten İstanbul'a gelen Muhammet Acer (18), bir büfenin önünden geçerken, bıçakla saldırıya uğradı. Büfenin sahibinin kardeşi olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen H.T. kısa süre tartıştığı Muhammet Acer'i bıçakla kovaladı. Acer'in koşarken, "Ben Gaziantep'ten yeni geldim, seni tanımıyorum" diye bağırdığı duyuldu.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Ancak saldırgan Muhammet Acer'i yakalayarak bıçakladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Acer, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren H.T. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gaziantep'ten İstanbul'a geldiği gün bıçaklı saldırıya uğradı, hayatını kaybetti

"OLAYIN YAŞANDIĞI GÜNÜN SABAHINDA İSTANBUL'A GELMİŞ "

Saldırıya tanık olan esnaf Fuat Ayer, "Büfede çalışan kişi, buradan geçen biriyle tartışmaya başladı. Sonra da aniden saldırdı, darbetti. Maalesef çocuk kurtulamadı. Aklı dengesi yerinde değil diye bir bilgi dolaşıyor. Hayatını kaybeden genç olayın yaşandığı günün sabahında Gaziantep'ten İstanbul'a gelmiş. Çok üzücü, gencecik çocuk, hayatının baharında soldu. Ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Gaziantep'ten İstanbul'a geldiği gün bıçaklı saldırıya uğradı, hayatını kaybetti

"SALDIRGANIN ŞİZOFREN OLDUĞUNU DUYDUM"

Esnaf Yunus Kaya ise "Geldiğimde burada bir kalabalık vardı, yaralının başında bekliyorlardı. Ambulans 10 dakika sonra geldi. Şizofren olduğunu duydum. Büfe sahibinin kardeşiymiş. Hiçbir neden yok iken, böyle bir şey yaşandı. Çocuğun Gaziantep'ten yeni geldiğini de duydum" diye konuştu.

"GÖZÜ DÖNMÜŞTÜ, AYAĞI TAKILIP DÜŞÜNCE BIÇAKLADI"

Başka bir esnaf ise, "Bir tepsi ve bıçak alıp eline kovaladı, yakalayıp bıçakladı. Çocuk, saldırgan peşinde koşarken, 'Ben buraya yeni geldim, bilmiyorum' falan diyordu. Gözü dönmüştü, çocuğun ayağı kayınca, bıçakladı" dedi. Muhammet Acer'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gaziantep'te gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Acer Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (35)

Tuana Aktas:

Nasıl bir ülkeyiz anlamadım yaarabbim adam hastaysa kapatın gitsin günah değil ya illa birilerin canı mi yansın...hatta iğne ile idam edin gitsin yeter artık kahrolsun zalimler.....kahrolsun yaratıklar......Amin...

786
14
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Bunu idam etmeyip besleyene yazıklar olsun, idamı getirmeyene yazıklar olsun kılıç hakkımız, şehadet hakkımız haram olsun iki cihanda iki elimiz yakalarında olsun.... Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesut kalkanı oğlu şehzade Taceddin Altunbaş-i Selçuk-i 17 kuşaktan torunu..

510
42
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

ümit özdağ hadi bunu açıklasın. demek ki suriyeli peşinde koşmak marifet değilmiş. önce biz neyiz ona bakın. şimdi bu şizoyu gönderin 30 suriyeli alın daha iyidir.

65
259
yanıtYanıtla
Halit:

peş para etmez bir hasta genceciğin kanına girdi yazık değilmi bu ülkeye hangisi faydalı idam şart yoksa kan davaları bitmez

312
6
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

şizofren biri toplum içinde serbestçe dolaşmamalı kesinlikle toplumdan tecrit edilmeli bir değil iki değil şimdiye kadar bu şekil yüzlerce olay oldu kimse kimse şizofren olduğunu bahane edip toplum arasında pervasızca saldırganca dolaşmamalı

301
6
yanıtYanıtla
Abdullah :

Kanunsuzluk adaletsizlik halkın başını böyle yakiyor madem şizofrendir akıl hastanesinde bağlayin dursun bu ne şimdi mahsun gencecik bir insan gitti ne olacak şimdi

288
7
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Inanilir gibi degil. Sizofren adam nasil gezer onu gec bıçağı eline kim verir lanet olsun

291
1
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

şizofren ise hastanede olmali ne işi var dışarıda bu nasil iş yazık degilmi yahu hep insanimiz ölüyor..

258
1
yanıtYanıtla
SMMM:

Gerçekten berbat bi ülkeyiz böyle mahlukatlar daha ne kadar can alacak.Şizofren mizofren dinlemeyin direk idam edilsin.

241
7
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Bu nedir ya durduk yere 18 yaşındaki bir çocuk şizofren tarafından katlediliyor neden bu adamın ailesi bir önlem almamış illa birinin ölmesimi gerekiyor şimdibu adamı akli dengesi yerinde değil diye ceza almayıp tedavi edecekler.Allah evlatlarımızı korusun.

243
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title