Haberler

Gaziantep'te Bir Kadın 3 Günlük Bebeği Camiye Bıraktı

Gaziantep’te bir caminin tuvaletine bırakılan 3 günlük bebek, hastanede tedavi altına alındı.

Gaziantep'te bir caminin tuvaletine bırakılan 3 günlük bebek, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saatlerinde Yeşilevler Mahallesi'nde bulunan Mehmet Kaymak Camii'nde yaşandı. Caminin tuvaletine giren bir kadın, yanındaki bebeği görevliye bırakarak, "Bebek burada kalsın, ben araba çağırıp geleceğim" dedi. Kadının geri gelmemesinden şüphelenen cami görevlisi Mustafa Sayyar, polise haber verdi. Camiye gelen polis ekipleri, bebeği bırakan kadını tespit etmek için çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Cami görevlisi Mustafa Seyyar, bebeği bırakan kişinin 25 yaşlarında, düzgün giyimli bir kadın olduğunu ve elinde sıkı şekilde tuttuğu 100 liralık deste halinde para bulunduğunu belirtti. Sayyar, kadını daha önce hiç görmediğini söyledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise bebeği ambulansla Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. Kuvözde tedavi altına alınan 3 günlük bebeğe, sağlık personeli tarafından 'Neslihan' adı verildi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kaymak Gaziantep Bebek Politika Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title