Haberler

Gaziantep Şehitkamil 18'inci Ormanına Kavuştu

Şehitkamil 18'inci ormanına kavuştuŞehitkamil Belediyesi tarafından 'Her Bahar Bir Orman Bi' Dünya Yeşilö projesi kapsamında 18'nci Etap Şehitkamil Ormanı, Arıl Mahallesi'nde oluşturuldu.

Şehitkamil 18'inci ormanına kavuştu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 'Her Bahar Bir Orman Bi' Dünya Yeşilö projesi kapsamında 18'nci Etap Şehitkamil Ormanı, Arıl Mahallesi'nde oluşturuldu.

Yılda 2 defa gerçekleştirilen fidan dikimleri kapsamında Toplam 168 bin metrekare alan üzerine kurulan 18'inci Etap Şehitkamil Ormanı'nın fidan dikim etkinliğinde 10 bin 500 bin fidan dikildi.

Fidan dikim törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep'te ağaçlandırmaya özen gösterdiklerini söyleyerek, öGaziantep'te her bahar ve sonbaharda ağaçlama etkinliklerini devam ettiriyoruz. Bizden sonraki nesillerin emaneti olan çevreye olan saygımızdan dolayı canlı hayatını korumak adına yaptığımız bu ağaçlama çalışmasında mümkün olduğu kadar meyveli bitkiler kullanmaya gayret gösteriyoruz. Sor dönemde ise zeytin, badem gibi ağaçlar ve iğne yapraklı ağaçlar ile bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim belediyecilik hizmetlerinin yanında çevre, spor, sanat ve kültür etkinliklerinde de imkanlarımızı son noktasına kadar kullanmaya gayret gösteriyoruzö dedi.

Yapılan konuşmanın ardından tüm katılımcılar tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu ve ilk can suları verildi.

Öte yandan Şehitkamil Belediyesi, 'Her Bahar Bir Orman Bi? Dünya Yeşil' projesi kapsamında bugüne kadar kurmuş olduğu 17 etap ormanda toplam 1 milyon 756 bin 722 metrekare alanda 164 bin 763 adet fidanı toprakla buluşturmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehitkamil Cumhuriyet Gaziantep Arıl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title