Haberler

Gaziantep 61 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

61 yaşında üniversite mezunu olduGAZİANTEP Üniversitesi'nde eğitim gören 61 yaşındaki Recep Ekici, 2 çocuğunun ardından dün düzenlenen törenle 7 bin 127 öğrenci ile birlikte mezun olarak kep attı.

61 yaşında üniversite mezunu oldu

GAZİANTEP Üniversitesi'nde eğitim gören 61 yaşındaki Recep Ekici, 2 çocuğunun ardından dün düzenlenen törenle 7 bin 127 öğrenci ile birlikte mezun olarak kep attı.

Gaziantep Üniversitesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. 7 bin 127 öğrencinin mezun olduğu törende işadamı 61 yaşındaki Recep Ekici ilgi odağı oldu. İki çocuğu da üniversite mezunu olan Recep Ekici Nurdağı Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak gençlerle kep atma sevinci yaşadı. Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Rektör Yavuz Coşkun, mezun olan öğrencilerin ailelerine teşekkürlerini ifade etti. Mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Coşkun, "Her şeyi öğretememiş olabiliriz sizlere ama buradan çıktıktan sonra bilgiye ulaşma yollarını en iyi şekilde öğreneceğinize, hayat boyu kendinize yeni bilgi katma noktasında kararlı duruş sergileyeceğinize olan inancım tamdır. Sevgili öğrenciler, hayat boyu yolculuk içerisinde mutlaka ama mutlaka arada durun ve sorgulamayı unutmayın" dedi.

Coşkun'un konuşmasının ardından fakültelerden 1'incilikle mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi. Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nden şeref öğrencisi olarak mezun olan Recep Ekici'ye diplomasını Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya verdi. Ekici, farklı duygular içerisinde olduğunu ve 2 çocuğundan sonra üniversiteyi bitirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisini geliştirmek adına üniversite eğitimi aldığını ve okumanın yaşı olmadığını kaydeden Ekici, şöyle konuştu:

'1990 yılından bu yana tıbbi ve aromatik bitkiler konusunda araştırma yapıyorum. Daha çok pratik bilgim vardı. Bunu teorik bilgilerle tamamlamak istedim. Gaziantep Üniversitesi sayesinde eksikliklerimi tamamladım. Aslında ben bu konuyu çok iyi bildiğimi sanıyordum. Okula geldiğimde eksikliklerim olduğunu fark ettim. Bunu da üniversitedeki hocalarım sayesinde tamamladım."

Üniversite andının okunmasının ardından 10'dan geriye doğru sayan 7 bin 127 öğrenci kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Yavuz Coşkun Nurdağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title