Haberler

Nedim Şener'le Murat Ongun canlı yayında birbirine girdi! "Yapıştırırım" lafını duyunca çıldırdı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde terör iltisaklı personellerin olduğuna ilişkin iddialar canlı yayını karıştırdı. Gazeteci Nedim Şener ile iddialara cevap vermek için programa bağlanan İBB Sözcüsü Murat Ongun arasında tansiyon yükseldi. Şener, "Beni bırak iddialara yanıt ver. Adımı andığın an cevabı yapıştırırım" dedi. Ongun ise Şener'i sözlerine dikkat etmesi için uyardı.

Haber Global'de yayınlanan bir programa katılan gazeteci Nedim Şener, geçtiğimiz günlerde İBB'deki terör iltisaklı personel olduğuna ilişkin iddialarla ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Şener, iddianameden söz konusu kısımların görüntülerini paylaşmıştı.

Bunun üzerine İBB Sözcüsü Murat Ongun, iddialara yanıt vermek için Şener'in konuk olduğu yayınına bağlandı. Ongun, Şener'in gündeme taşıdığı iddianamenin henüz kabul edilmediğini, bunun gizli bir belge olduğunu ve nereden bulduğunu merak ettiğini söyledi. Şener ise kendisinin belgeyi gazetecilerden tahsis ettiğini, eski bir gazeteci olarak Ongun'un da bu soruyu sormasını ilginç bulduğunu belirtti.

"İMAMOĞLU'NU KANDIRIYORSUN"

24 Aralık Cuma günü bakanlık tarafından İBB'ye bir yazı gönderildiğini söyleyen Ongun, bundan nasıl haberdar olunduğunu sordu. Şener, Ongun'un İBB'den bu kadar habersiz olduğunu vurguladığı konuşmasının devamında, "Yazık gerçekten yazık. Bak numarasını da okuyayım. Belediyeden bu kadar habersizsin, algı yaratmak yok, trollere yedirmek yok. Belediyeden gelmiş evraktan habersizsin, İmamoğlu'na çok büyük zarar veriyorsun. Kandırıyorsun adamı, yazık adama." dedi.

"ADIMI HER ANDIĞINDA CEVABI YAPIŞTIRIRIM"

Moderatörün sık sık araya girme çabası da tansiyonu düşürmedi. Şener, "İddianamedeki iddialara cevap versin, benim adımı her andığında cevabı yapıştırırım. Sağa sola laf yetiştirme. Adam gibi belediyeyi yönet." ifadelerini kullandı. Ongun ise Şener'i sözlerine dikkat etmesi için uyardı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Murat Ongun Nedim Şener Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Erkan Can :

bu nasıl bir üsluptur ya, telefondaki adam iyi sabretmiş gerçekten.

61
100
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Sizin anladığınız üslup, genel başkanınızın mecliste yaptığı hareket üslubu... nesine şaşırdın :)))

yanıt4
yanıt0
Orhan Dik :

Randevu almadan bakanlık basmaya giden, alınmayınca da sanki alınması gerekiyormuş gibi açıklama yapıp sizin gibi koyunları kandıran bir genel başkanın partisine; onun istediği üsluptan konuşmak gerekiyor. TV'ye çıkarın 5 dk dayanamazsınız hiçbir şeye cevabınız yok diyordunuz. Buyrun televizyondasınız

yanıt1
yanıt0
ender türk :

vasat yalaka adamlardan gazeteci olup her akşam konuşursa olan bu olur dün neydin şimdi nesin yarın ne olacaksın bakalım

56
71
yanıtYanıtla
OKUR:

size göre iktidara küfür edip hakaret etmeyen gazeteci gazeteci olmuyor,öğretmen öğretmen değil,sanatçı katiyyen sanatçı değil,halksa zaten koyun....bir tek siz doğrusunuz öylemi?sevsinler sizi

yanıt102
yanıt33
Orhan Dik :

CHP başa geçerse, geçtikten sonra yeni hükümete yani HDP CHP hükümetine sürekli küfredecek. Aynı şekilde bu adamlara helal olsun adamlar direniyor diyecek misiniz? Herkesin tuttuğu bir taraf vardır. Tarafsız gazeteci yoktur.

yanıt1
yanıt1
Mete HAN:

Nedim Şener tam bir şahmeran!

63
26
yanıtYanıtla
esen:

adam hakli trolun iyi cevabini vermis

50
36
yanıtYanıtla
karabey:

Bu murat ongun ibb nin başında hiçbir vasfı olmamasına rağmen yönetmeyi becerememesine rağmen sırf yandaş olduğu için o makamda yazık, al birini vur ötekine hepsine yandaş olmak lazım beceriksiz olman farketmiyor

49
19
yanıtYanıtla
emmi:

hürriyet gazetesi gasp edildiğinde getirilen yazarlardan biri ne bekleyeceksin bu adamdan

22
46
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title