Haberler

Fıba Avrupa Başkanı Turgay Demirel: "4 Federasyonlu Sistemin Başarılı Olduğu Birkez Daha Ortaya...

Fıba Avrupa Başkanı Turgay Demirel : "4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu birkez daha ortaya çıktı"

"Çok kaliteli oyuncuları izleme imkanı bulduk"

TBF CEO'su Onan: "Gönül isterdi ki Türk Milli Takımı olarak daha yukarılara çıkalım, final oynayalım"

FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak: "Salonları dolduran taraftarlar olumlu bir sinerji oluşturdu"

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın değerlendirme toplantısı FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel ve FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) CEO'su Ömer Onan'ın katılımı ile yapıldı.

Düzenlenen toplantı açıklamalarda bulunan FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, "2015'te geçtiğimiz 4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu birkez daha ortaya çıktı" dedi.

Dört ülkedeki maçlarda taraftar katılımının oldukça yüksek olduğunu dile getiren Turgay Demirel, "2015'deki gibi olmadı. Daha iyi salonlarda maçlar yapıldı. Çok sayıda taraftar takımlarını destekledi. Finlandiya ve Tel Aviv'deki maçlarda biletlerin tamamına yakını tükendi. 2015'te geçtiğimiz 4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu birkez daha ortaya çıktı. Tüm ev sahibi ülkeleri ve son dörde kalan ekipleri tebrikederim" diye konuştu.

"ÇOK KALİTELİ OYUNCULARI İZLEME İMKANI BULDUK"

Organizasyonda genç oyuncuların sahne aldığını ve çok kaliteli oyuncuları izleme imkanı bulduklarını vurgulayan Demirel, "Bizim hedeflerimiz geleceğin yıldızlarını ortaya çıkarmak. Slovenya tarihinde ilk kez madalya kazanacak. Onları özel olarak tebrik ediyorum. Turnuvada şu aşamaya kadar hiç kaybetmediler. Bu turnuvada bazı büyük yıldızlar son kez oynadı. İspanyol Pau Gasol'ü de özel olarak tebrik etmek istiyorum. Fransız oyuncu Tony Parker'ın rekorunu egaleederek EuroBasket tarihinin en çok sayı atan oyuncu unvanını kazandı. Finalde yer alacak takımlara ve taraftarlara başarılar diliyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

TBF CEO'SU ONAN: "GÖNÜL İSTERDİ Kİ TÜRK MİLLİ TAKIMI OLARAK DAHA YUKARILARA ÇIKALIM, FİNAL OYNAYALIM"

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) CEO'su Ömer Onan, son derece çekişmeli bir turnuva gerçekliştiğinidile getirererk, "Turnuvayı en iyi şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz. Çok güzel bir organizasyon geçirdik. Gönül isterdi ki Türk Milli Takımı olarak daha yukarılara çıkalım, final oynayalım. Çok mücadele eden ve herkes tarafından sevilen bir takımımız oldu. Bu turnuvada emeği geçen federasyon çalışanlarımıza, gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a turvunanın güvenliği ve huzurundan dolayı teşekkür eden Onan, "Turnuvanın grup maçlarının, Kurban Bayramı'na denk gelmesine rağmen tribünlerin tamamını dolduran ve takımını çok iyi destekleyen Türk halkına teşekkür ediyorum. Son gün heyecanını yaşıyoruz. Final karşılaşması biletlerinin hepsi tükendi. Üçüncülük ve final maçlarında mücadele edecek takımlara başarılar diliyorum. İyi olanın kazanmasını diliyorum" diye konuştu.

FIBA AVRUPA İCRA DİREKTÖRÜ KAMİL NOVAK: "SALONLARI DOLDURAN TARAFTARLAR OLUMLU BİR SİNERJİ OLUŞTURDU"

FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak ise "Helsinki, Cluj, Tel Aviv ve İstanbul'da ciddi gelişmeler oldu. Salonları dolduran taraftarlar olumlu bir sinerji oluşturdu. Bu durum, oyuncular için de çok iyioldu. Bizim için oyuncular çok önemli. Diğer EuroBasketler ile kıyaslarsak; yeniyıldızlar ortaya çıktı, kimsenin bu seviyeye gelmesini beklemediği takımlarönemli şeyler başardı. Bu da tüm ülkelerde ve liglerde, olumlu şeyleryapıldığının göstergesi. Bugünkü maçlar için çok heyecanlıyım, İzlemek için sabırsızlanıyorum. Umarım siz de zevk alırsınız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Demirel Ömer Onan İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title