Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan görüntü 60 yaşındaki Yadigar Aydemir le röportaj Fatih Karagöz ile röportaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon ile konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler ERZURUM - Erzurum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan görüntü

60 yaşındaki Yadigar Aydemir le röportaj

Fatih Karagöz ile röportaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon ile konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

ERZURUM - Erzurum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

Yakutiye Kent Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, son nöbette FETÖ'nün darbe girişimini lanetleyerek marşlar söyledi. Meydanda bulunan vatandaşlar, FETÖ aleyhinde slogan attı.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için dua edildi. Öte yandan belediyeler, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara su ve çorba ikram etti.

"Tank parçalasa ölmeyiz"

Demokrasi nöbetini üzerine sardığı Türk bayrağıyla tutan 60 yaşındaki Yadigar Aydemir, yaptığı açıklamada, her akşam nöbeti Cumhurbaşkanı, Başbakan ve tüm millet için tuttuğunu söyledi.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in idam edilmesini isteyen Aydemir, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Vatanımızda huzur ve mutluluk olsun istiyoruz. Tayyip Erdoğan bizim babamız. O olmasaydı benim 27 gündür burada ne işim vardı? Cumhurbaşkanımız ne zaman derse 'Evinize çekilin' ben o gün çekilirim. Akşam 8'de geliyorum, sabah 4'te evime gidiyorum" diye konuştu.

Fatih Karagöz de demokrasi nöbeti tutarak bütün dünya devletlerine ders verdikleri ve Türk milletinin ne olduğunu gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"3-5 çürük çapulcu ile Türk milletini bölemezler. Bu milletin tümünün canını almadıktan sonra bu topraklardan bir çakıl taşı alamazlar. Hiç kimse buna cüret etmesin, edemez de bundan sonra. Bayrak benim kanımda mevcut. 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır'. Ben bu toprak ve bayrak için de ölürüm. Tank bizi parçalasa da ölmeyiz, bizim ruhumuz sağlamdır. Allah canımıza sağlık verdikçe bu ülkeyi kimse bölemez."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Karagöz Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title