Haberler

Fethiye Oyuncu Başak Parlak Yamaç Paraşütüyle Atladı

'Doktorlar', 'Fikrimin İnce Gülü, 'Bugünün Saraylısı', 'Uygun Adım Aşk' ve 'Sevdam Alabora' dizileriyle 'Şevkat Yerimdar' ve 'Neva' gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu Başak Parlak, Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne tatil için geldi.

'Doktorlar', 'Fikrimin İnce Gülü, 'Bugünün Saraylısı', 'Uygun Adım Aşk' ve 'Sevdam Alabora' dizileriyle 'Şevkat Yerimdar' ve 'Neva' gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu Başak Parlak, Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne tatil için geldi. Birlikte tatil yaptığı kız kardeşi Burcu Parlak ile birlikte yamaç paraşütüyle uçmak isteyen Parlak, 1965 rakımlı Babadağ'ın 1800 metre pistine çıktı. Pilotlar eşliğinde arka arkaya havalanan abla- kardeşin paraşütleri, yükselen hava akımlarıyla 2500 metre yükseğe çıktı. Uçuş için farklı bir güzergah seçen Parlak, dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu'nu gökyüzünden izleme fırsatı buldu. 1 saat 10 dakika havada kalan Parlak, Belceğiz Plajı'na sorunsuz indi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bugünün Saraylısı Ölüdeniz Babadağ Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title