Haberler

Fernanda Prada Kamera Karşısında

Güncelleme:

Modanın parlayan yıldızı Fernanda Prada, Penti mayo çekimleri için kamera karşısında!

Moda dünyasının son dönemdeki en başarılı ve en duru modelleri arasında gösterilen, moda devlerinin dönem dönem show'larında yer alan Fernanda Prada, Penti 2012 mayo koleksiyon çekimleri için objektif karşısına geçti. Brooke Shields'e benzerliğiyle de oldukça ilgi gören Brezilyalı model, bugüne dek Harper's Bazaar, Elle, Vital gibi moda dergilerinin kapağında duru güzelliğiyle büyüledi. Etkileyici yüzü ve vücuduyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan model, Penti'nin birbirinden renkli, desenli ve fashion modellerinin içinde göz doldurdu.

Ayten Alpun Yılmaz tarafından gerçekleştirilen çekimlerde, styling'i Hakan Öztürk, makyajı K.U.M. Agency yaptı. 1 haftaya yakın süren çekimler sırasında 5.000 kareye yakın birbirinden renkli, hareketli ve plaj modasını yansıtan fotoğraflar çekildi. Rio'nun en beğenilen Copacabana ve Leblon plajlarında gerçekleştirilen çekimler, Penti'nin özgür ve yenilikçi ruhunu önce plajlara ardından fotoğraflara taşıdı. Penti'nin 2012 mayo koleksiyonu bu yaz plajlara damgasını vuracak!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Brooke Shields Penti Prada Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title