Haberler

Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

Güncelleme:

Diyarbakır Ulu Cami'deki konuşmaları ile adını duyuran Ramazan Pişkin, İstanbul'da bir iş yerinde çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Görgü tanıklarından biri "Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu" ifadelerini kullandı. Öte yandan İstanbul Valiliği de Pişkin'in hayatını kaybettiği olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da kavga sırasında bıçaklanarak öldürüldü.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Fatih Kocamustafapaşa Caddesi'ndeki bir iş yerinde çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçaklanan Ramazan Pişkin, ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü

"SÜREKLİ TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYORDU"

Görgü tanıklarından biri, "Dün akşam saat 20.00'da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonra da çıktık. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik çünkü ışıkları kapalıydı. Mekanı cennet olsun. Hatta bizden sonra arkadaşım telefon ile aradı bize öldürülmüş dedi. Bizden sonra dün akşam Sirkeci'de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır'dan buraya taşındığını sordum. Bana 'orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım' dedi." diye konuştu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Cinayete ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Pişkin'i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Cami Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (89)

ŞAŞKIN:

Çay ocağında namaz kıldığı esnada öldürülmüş. Şahitlerdendir inşallah. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Failler tez zamanda bulunup cezalandırılsın inşallah

1134
11
yanıtYanıtla
MEHMET YAMAN:

Bu derin araştırılmalı kasıtlı bir şey bence. Adam şehit oldu. Çok bilgili bir hocaydı. Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin

965
38
yanıtYanıtla
Hasan Tunçkılıç:

Bu adam bilerek öldürüldü dini ve gerçekleri tek anlatan adam

754
40
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Sinan Çayırcı sende belli ki hurafeler, Bidatlar ile din anlatan cemaat ehlisin.

yanıt21
yanıt0
DODOK DODOK:

Sinan bey itikat Allah katındadır, siz vekil misiniz ki ölçüsü Allah katında olan konularda karar veriyorsunuz...

yanıt27
yanıt2
sedat :

Sinan Çayırcı isimli kişinin yazdıklarını okursanız müslümanların neden bir araya gelemediğini İsrailin nasıl bu kadar rahat davrandığını anlayabilirsiniz.

yanıt25
yanıt0
sinan çayırcı:

Dini gerçeklerini anlatan tek adam bu değil , dine iftira atan kişi bu evet . Bunu dinleyen kimse dini konularda hiç haberi olmazsa tamam iyi der ama kendisinin itikadi bozuk mu bozuk olduğunu anlattıklarından ve verdiği kaynaklardan anlayabilir biraz dinİni bilen birisi . "Gerçeğinde gariban biri olduğu, İşidci vs değil ama Ebu Hanzala gibilerin görüşlerinden etkilendiği, sistemin küfür, şirk, tağut gibi ifadeler üzerine yoğunlaştığı, Menzil İsmailağa gibi tasavvufi cemaatlere karşı olduğu. Seyyid Kutup Mevdudi gibilerin kitaplarını çok okuduğunu, cemaatle namaz kılmayıp tek başına namaz kıldığını vs." Sana müşrik diyor sen de ne iyi anlatıyor dinin gerçeklerini diyorsun . Traji komik.

yanıt158
yanıt1153
Murat Gs:

Sinan çayırcı itikadı bozuk olan sen ve senin gibilerdir... kalbinde şeytanlık olan hakkı söyleyenden ve hakkın kendisinden rahatsız olur senin gibi... yarın öbür gün geberip gittiğinde ramazan hocadan şikayetçi olursun dini yanlış anlatıyor diye

yanıt543
yanıt47
esrefpasali:

sinan, diyelimki dini yanlis anlatiyordu, misal, mesela, oldurulmesimi gerekiyor? diyanette haram nedir kul hakki nedir [ “Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta bile ölse şehit olamaz.”Hz Muhammed (s.a.v) ] diyen varmi? gorevi anlatmak gorevi, varmi anlatan? oldurmekmi gerekir? Allah'ın verdiği canı yine Allahü Teala alır

yanıt14
yanıt0
Dürüstçe:

İyi bir insandı. Dini söylemlerinin bazıları yanlış olsa da insanlara güzel şeyler anlatmaya çalışıyordu. Dini ve gerçekleri anlatan tek adam demek yanlış olur. Sinan çayırcı arkadaşın dedikleri de önemli. Tabiki ALLAH rahmet eylesin. Ne istediler ki garipten.

yanıt50
yanıt49
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title