Haberler

Facianın Merkezi Soma, Cumhurbaşkanını Seçmek İçin Sandığa Gitti

Güncelleme:

Maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesinde vatandaşlar sabah saat 08.00'dan itibaren sandığa gitmeye başladı.

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için bugün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar sandığa gitmeye başladı. 13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa'nın Soma ilçesinde de vatandaşlar sabah saat 08.00'dan itibaren oy kullanmaya başladı. 18 yaşını dolduran gençlerin yanısıra ve her yaştan vatandaşların, oy kullandığı seçimlerde vatandaşlar ilk defa Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanmanın heyecanını yaşadı.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

İlk defa Cumhurbaşkanı'nı seçmek için oy verdiklerini belirten Mehmet Alçoban, 'Vatan için, memleket için hayırlı uğurlu olsun. Türkiye'yi iyi idare etsin, memlekete sahip çıksın, bize yeter' görüşlerini belirtti.

93 yaşında olan Hüseyin Işık ise "Vatana, millete hayırlı olsun. Devletten Allah razı olsun" dedi.

70 yaşındaki Fevzi Merkez ise 70 yaşında olduğunu ilk defa Cumhurbaşkanı'nı seçmek için oy kullandığını belirtti. Merkez, "İnşaallah iyi olur. Kim kazanırsa kazansın. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

76 BİN 438 SEÇMEN

18 yaşını doldurarak ilk defa oyunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanan gençler ise mutlu olduklarını belirtti. Toplamda 76 bin 438 seçmenin yer aldığı Soma'da vatandaşlar, kurulan 243 sandıkta oylarını kullanmaya devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

abbas yolcu:

Göreceğiz , kime ne oy çıkacak.301 eksik.

6
1
yanıtYanıtla
...:

oy almak için bedava kömür dağıtma politikasının sonucu, doğalgazlı evlere bile kömür veriyorlar, herkes satıyor kömürü...herkes parasına bakıyor, maden işçisi kimin umrunda, sadaka kültürüne alışmış beleş versinler yiyeyim diyen insanlar, emekçinin halinden ne anlar..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title