Haberler

Facia Göz Göre Göre Geldi: 2 Ölü, 7 Yaralı

Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında, göz göre göre iki kişi öldü 7 kişi yaralandı.

Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında, göz göre göre iki kişi öldü 7 kişi yaralandı. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kaza Fethiye Antalya karayolunun 18. kilometresinde saat 20.20 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Fethiye istikametine gitmekte olan Ahmet Çevlik yönetimindeki 48 HA 880 plakalı otomobil ile Fethiye'den Çaykenarı köyüne gitmekte olan Ahmet Ali Yavuz idaresindeki 48 GK 357 plakalı otomobil Kemer Beldesi Uğurlu Mevkiinde duble yol çalışması, aşırı hız, dikkatsizlik ve şerit ihlali yüzünden kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Gülay Durgadın Çevlik (59) Fethiye Belediyesi itfaiye oto kurtarma ekibi tarafından yaralı olarak güçlükle çıkartılırken olay yerine gelen 112 acil sağlık görevlileri tarafından kalp masajı yapılarak yaşatılmaya çalışıldı ancak Gülay Durgadın Çevlik kurtarılamayarak kaza yerinde can verdi. Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada ağır yaralanan sürücü Ahmet Ali Yavuz (44) ise kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü emekli polis Ahmet Çevlik (70), kızı Yasemin Varlı(33), torunu Efekan Varlı(5) ile diğer otomobilde bulunan Erdem Yavuz (18), Osman Yavuz (47), Deniz Yavuz ( 51) ve Arzı Yavuz 112 acil ambulanslar ile yaralı olarak Fethiye Devlet Hastanesi ile Özel Hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerinde Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile Bölge Trafik ekipleri güvenlik önlemi aldılar. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Koçarslan kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın meydana geldiği yerde bulunan bir akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerasına yansıyan kazada iki otomobilin kafa kafaya çarpışması saniye saniye yansıdı. Acı haberi duyarak olay yerine gelen kazazedelerin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Öte yandan Fethiye'nin Kayaköyün'de restoran işletmeciliği yapan emekli polis Ahmet Çevlik ve eşi Gülay Durgadın Çevlik'in Antalya'da yakınlarını ziyaretten dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdem Yavuz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title