Haberler

Evli ve 10 çocuk babası adam, tanıştığı kadına 450 bin TL kaptırdı! Yayına çıkıp yardım istedi

Güncelleme:

Evli ve 10 çocuk babası Halis Ağca, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve hiç görmediği bir kadına 450 bin TL para kaptırdı. Esra Erol'un programına çıkan Ağca, yaşadıklarını anlatarak yardım istedi.

Antalya Elmalı'da ikamet eden 10 çocuk babası Halis Ağca'nın başına gelenler, Esra Erol'un programında ele alındı. Canlı yayına çıkan adam, sosyal medyada tanışarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü kadına 450 bin TL parasını nasıl kaptırdığını anlattı. Esra Erol'dan yardım isteyen adamın anlattıkları programı izleyenleri de hayretler içerisinde bıraktı.

Evli ve 10 çocuk babası adam, tanıştığı kadına 450 bin TL kaptırdı! Yayına çıkıp yardım istedi

"MESAJLAŞMA KISMINDA GÖRÜP SELAM VERDİM"

Yaklaşık 7 senedir sosyal medya kullanıcısı olduğunu ifade eden Halis Ağca, "Bir gün Facebook'ta mesajlaşma kısmına girdim, fotoğrafını gördüm. Selam verip, başörtünün ona yakıştığını söyledim. İlk 'Ne demek istiyorsun' dedi. sonra teşekkür etti. Sonra 'İlk adımı bir erkeğin atmasını isterim' deyince ne demek istediğini sordum. Biraz konuştuktan sonra bana hikayesini anlatmaya başladı. 'Benim babam ve annem Trabzon-Rize yolunda trafik kazasında öldü. Amcam ninemle gelip dedemi götürecek. Benim kimsem yok. Ben de arkalarından gideceğim' deyip benden para istedi" ifadelerini kullandı.

Evli ve 10 çocuk babası adam, tanıştığı kadına 450 bin TL kaptırdı! Yayına çıkıp yardım istedi

"OĞLUMA GELİN OLARAK DÜŞÜNÜYORDUM"

Amacının ihtiyacı olan birine yardım etmek olduğunu ifade eden Ağca, Y.N.T. ile duygusal bir ilişkisi olmadığını eşinin kendisini oğluna gelin olarak almayı düşündüğünü de söyledi. Halis Ağca, Y.N.T.'nin sürekli bahaneler uydurup kendisinden para istediğini de sözlerine ekledi. Yaşlı adam, para gönderdiği hesabın E.T.'ye ait olduğunu belirtti. E.T.'nin ise Y.N.T.'nin eşi olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili bir yeni gelişme yaşanırken, şüpheli canlı yayına bağlandı. Esra Erol programında Ağva, Y.N.T.'nin yüzünü ilk kez gördü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (6)

Halit:

darılma amma senin o sigaradan sararmış bıyığınla evlenecek değildi senin paranı yiyerek kandırmış yapılan doğru değil amma seninde yaptığın akla mantığa uygun değil

85
0
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

geçççç hikayeci iyilik olsun diyeymişşşş,kime yediriyon madem iyilik yaptın niye kanala çıktın.

74
4
yanıtYanıtla
Uzman Yorumcu:

hadi ordan,seni gidi "şehvet kurbanı şevket" seni..! sokağta açlığtan kıvranan bir fakir görsen,bir ekmek parası verir misan acep..? sonra da avrat söz konusu olunca iyilığ yapmişam diyisen..? zırto..!

68
7
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Beter ol çocuklarının nafakasini harca sonrada ağla

65
2
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Yazık olmuş zavallı adamcağıza umarım parasını geri alabilir.

4
60
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

ne saf adamlar var ya cidden böyle cahillik kaldı mı hala üzülüyorum

28
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title