Haberler

Uruguay Eski Devlet Başkanı Mujica Türkiye'ye Gelecek

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica'nın Türkiye'ye geleceğini ve Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica'nın Türkiye'ye geleceğini ve CHP'li belediyelerin ev sahipliğindeki etkinliklere katılacağını bildirdi.

10 GÜN BOYUNCA KONUK EDİLECEK

Ağbaba yaptığı yazılı açıklamada, Mujica'nın CHP'li belediyelerin konuğu olarak 29 Ekim'de Türkiye'ye geleceğini belirtti. Mujica'nın Türkiye'de kalacağı 10 gün boyunca CHP'li bazı belediyeler tarafından konuk edileceğini ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:

BİRÇOK İLÇEYİ GEZECEK

"Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak bilinen Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica Türkiye'ye geliyor. Odunpazarı, Şişli, Konak ve Beylikdüzü Belediyelerimizin misafiri olacak. CHP yerel yönetimlerinin hazırladığı programlar kapsamında Türkiye'de ziyaretler gerçekleştirecek olan Jose Mujica, Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret ederek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşecek."

"TÜRKİYE'DEKİ SİYASETÇİLERE ÖRNEK OLUR"

Ağbaba, Mujica'nın yoksullar üzerine çalışmaları ile bilindiğini anımsatarak "CHPli belediyelerimizin organize ettiği çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek; gelişmemiş, yoksul bölgeleri gezecek. Dünyanın en mütevazı başkanı, umarız Türkiye'deki siyasetçilere örnek olur." ifadelerini kullandı.


Kaynak: AA / Güncel

Jose Mujica Veli Ağbaba Uruguay Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (121)

hep doğru söyledim:

Esas Türkiyenin dostu bu insanlar. . yoksa 73 karısı olan ve halkını sömüren inim inim inleten Suudi kralı değil. . Yine katar devlet başkanını n 85 karısı ve haremi var. . Akpnin dostu bu dünyada sadece iki ülke var. . Suudi Arabistan ve Katar . .

45
1
yanıtYanıtla
akp kendini bitiriyor:

İsrali abd yi unutmuşsun boşuna bop eş başkanı yapmadılar

yanıt4
yanıt0
MANGAL GİBİ YÜREK:

KEFEN GİYDİK DEYİP, YÜZLERCE KORUMAYLA GEZMİYOR.

29
15
yanıtYanıtla
aloo:

Ne kadar schowmann bu chp liler.resmen fakir edebiyati.suructada ankaradada ayni seyi uyguladilar.way efendim parka alamamis mis yirtik ayakkabiy mis mis

12
28
yanıtYanıtla
türk:

tayiple bu adamın resmini karşılaştırınca iyilik kötülük simgesine dönüşüyor

32
6
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Akp´ye calmadan nasil siyasetci olunur diye ders verecekmis.

19
17
yanıtYanıtla
antipkk:

Adam Kilicdaroglunun yanina geliyor ama?. . .

yanıt8
yanıt0
Dragon:

Böyle iyi olmak için Müslüman olmaya gerek yokmuş. Hani bizden çok var Müslümanlıkla kafayı bozan tipler. Var ol Mujica. Tayyip sana kurban olsun.

27
9
yanıtYanıtla
ECEVİT:

ALLAH RAHMET EYLESİN ECEVİTTE MÜTEVAZİYDİ BAŞKA DA KİMSE AKLIMA GELMİYO GELEN VARSA YAZSIN

31
4
yanıtYanıtla
DEVRIM:

TÜRKIYENIN SIYASETCILERI BIRDERS ALIN BU HIRISTIYAN ESKI BASKANINDA MARKALI SONMODEL ARABALARI DIZMISINIZ DÜNYANIN ENCOK MAKAM ARABASI OLAN ÜLKE TÜRKIYE!!!!

yanıt3
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title