Haberler

Eski Mali Şube Müdürü Sezer'den Adnan Oktar yapılanmasına ilişkin uyarı: Erzurumlular uyanık olsun

Güncelleme:

Adnan Oktar operasyonunu yapan dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Oktar'ın Erzurum'da bir hapishanede kaldığını belirten Sezer, "Erzurum'da örgütün çok ciddi bir yapılanması var. Buradan hem Erzurum barosuna hem Erzurumlu vatandaşlarımıza uyanık olmalarını söylüyorum. Pandemi gibi, koronavirüs gibi bir virüs şu anda Erzurum'da. Umarım çok büyük hasar vermez" dedi.

8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın cezaevinde de rahat durmadığı avukatları aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı ortaya çıkmıştı. Oktar'ın bu girişimleriyle ilgili hazırlanan iddianamede 43,5 yıla kadar hapsi istenirken, suç örgütü lideriyle ilgili gündem yaratacak bir gelişme daha yaşandı.

ESKİ MALİ ŞUBE MÜDÜRÜ'NDEN YAYINA DAMGA VURAN UYARI

Adnan Oktar operasyonunu yapan dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer katıldığı Sözcü TV yayınında dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Eski Mali Şube Müdürü Sezer'den Adnan Oktar yapılanmasına ilişkin uyarı: Erzurumlular uyanık olsun

"ERZURUMLU VATANDAŞLARIMIZ UYANIK OLSUN"

Oktar'ın Erzurum'da bir cezaevinde kaldığını belirten eski Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, "Örgütün şehirde çok ciddi bir yapılanması var. Buradan hem Erzurum barosuna hem Erzurumlu vatandaşlarımıza uyanık olmalarını söylüyorum. Pandemi gibi, koronavirüs gibi bir virüs şu anda Erzurum'da. Umarım çok büyük hasar vermez" dedi.

Eski Mali Şube Müdürü Sezer'den Adnan Oktar yapılanmasına ilişkin uyarı: Erzurumlular uyanık olsunEski Mali Şube Müdürü Furkan Sezer.

"İSİM İSİM ŞEMA ŞEMA ANLATABİLİRİM"

Canlı yayında sözlerine devam eden Sezer, "İnsanlarımızın gözü açık olursa iyi olur. Orada çok ciddi bir hareket alanına sahipler. Evleri tutulu. Ben söylüyorum; Adnan Oktar silahlı suç örgütünün Erzurum yapılanması var. Gerekiyorsa ilgili kolluktaki arkadaşlarımız irtibat kurabilir. İsim isim şema şema anlatabilirim bunları kendilerine" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Mali Suçlarla Mücadele Furkan Sezer Koronavirüs Adnan Oktar Erzurum Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Haydar :

Acun ılıcalı İle işbirliğine Devammı?

158
22
yanıtYanıtla
Basin:

Sizinkilerle alevi dernekleri dahi kurmustular emi haydoo ?

yanıt0
yanıt4
Demir Acer :

Bence Adnan Hoca'dan beter tutuklanması gereken ve on bin sene hapis hak eden binlercesi elini kolunu sallayarak eylemlerini yapiyorlar, inanin onlarda bu adam gibi ve hatta daha tehlikeli, anliyan anlamıştir ne demek istediğimi.

107
39
yanıtYanıtla
Ceyhun Tarı:

İdam gelmeden bu memleket düzelmez

93
9
yanıtYanıtla
Muhammed Yslbs:

Doğru tesbit erzurum da yaşıyorum duyduklarımız kadarıyla genç kızlara arabalar hediye edilmiş maddi olarak destek sağlanmış tabi ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama şu an duyulanlar bunlar

81
6
yanıtYanıtla
İsmet Kaya:

Şu Instagram‘ı yasaklamaları lazım ahlak diye bir şey kalmadı kendini çok ucuz yapıyorlar kaç kuruş için bazı şeylere erişim olmayınca videolar dolanmazsa TikTokta öyle bunlar kapatılmalı ahlaki değerimizi çok bozuyorlar video geliyor ister istemez görüyorsun izliyorsun olamaz böyle bir şey ya nereye gidiyoruz

52
5
yanıtYanıtla
ahmet :

geç onları geç, neyi niye yasaklayacan?. ayrıca Adnan Oktar'ın instagramla, tiktokla ne ilgisi var? ayrıca interneti yasaklayamazsın. Çin, İran bile başaramadı. Çözüm kanunları güncellemek. her yeni teknolojide uyum sağlanamayınca yasaklanmalı mı?

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

adaletin kanun ve nizamların kusursuz işlediği bir devlette aklı başında biri kafese girmiş birine itibar etmez buna teşebbüs ettiği anda başına ne geleceğini bilir ...yolsuzluk hırsızlık yapan devletin, yetimin, milletin malını çalıp çırpıp israf eden peşkeş çeken uğursuz haramiler böyle bir ülkede nefes dahi alamaz

35
9
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Kedicikler Toplaniyoda iyi Fakat Bu iceride Nasil Masahlla insahllah Etcekler

34
3
yanıtYanıtla
birgörüş:

TArikatların pğara toplaması yasaklanmalı

26
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title