Haberler

Türkiye, Hayriye Alkutay'a ağlıyor! Bir kadın daha koca dehşetine kurban gitti

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan Hayriye Alkutay, evine gelen eski eşi Mustafa Ayata tarafından kuru sıkıdan bozma tabanca ile öldürüldü. Talihsiz kadının vefatı, başta Antalya olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Döşemealtı ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan Hayriye Alkutay (30), eski eşi Mustafa Ayata tarafından kurusıkıdan bozma tabancayla öldürüldü. Alkutay'ın iki kardeşi de yaralandı. Olayın ardından Türkiye yasa boğulurken, vatandaşlar kadın cinayetleri nedeniyle sitemlerini dile getirdi.

ESKİ EŞİNİN AİLESİNİN EVİNE GİTTİ

İddiaya göre, önceki gün saat 22.00 sıralarında eski eşinin, ailesiyle birlikte yaşadığıDöşemealtı ilçesine bağlı Çıplaklı Mahallesi'ndeki eve giden Mustafa Ayata ile Hayriye Alkutay arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği kurusıkıdan bozma tabancayı çıkaran Mustafa Ayata, eski eşine ateş etti. Hayriye Alkutay olay yerinde hayatını kaybederken, talihsiz kadının kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay ise yaralandı.

Türkiye, Hayriye Alkutay'a ağlıyor! Bir kadın daha şiddete kurban gitti

2 ÇOCUĞU VARDI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Mustafa Ayata, suç aleti silahla birlikte polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Alkutay'ın cenazesi morga kaldırılırken, yaralı kardeşleri de hastaneye götürüldü. Hayriye Alkutay'ın 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu kaydedildi. Mustafa Ayata'nın ise Bursa'da bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Eski eşini öldürüp, 2 kardeşini de yaraladı

Eski eşini öldürüp, 2 kardeşini de yaraladı

Eski eşini öldürüp, 2 kardeşini de yaraladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çıplaklı Mahallesi Haberler

500

Yorumlar (3)

SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

SUÇU ASLA SAVUNMUYORUM İSTİYORUM Kİ TÜM KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN HASTA RUHLU ERKEK-KADIN BU TÜR İNSANLAR ELBET BİTMEYECEK EN ÖNEMLİ ETKEN EĞİTİM FAKAT BU HADDEYE NASIL GELİYOR BUNU ARAŞTIRSALAR TARAF TUTMUYORUM CİNSİYETÇİ DEĞİLİM AMA TÜM ERKEKLERİ KATİL İLAN ETMENİZİ KABULLENEMİYORUM RUHSAL YADA İLİŞKİ ANLAŞMAZLIKLARINI ÇÖZEMEYİP BU TARZ DURUMLARA YÖNELEN İNSANLAR YÜZÜNDEN ERKEKLERİ KATİL İLAN ETTİĞİNİZ İÇİN KADINI DA ERKEĞİ DE BİRBİRİNE MÜNASEBET KURARKEN BİLE FARKLI GÖZLE BAKIYOR YAZIK :(

11
17
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Hükümet ne yaparsa yapsın bu zavallı ölen kadınların ahından dolayı seçimi kaybedecek çünkü idamı getirmiyor Allah'ta bunu görüyor kısası kısasda hayat vardır adalet yok maalesef Allah kadınları siz emanet aldınız diyor ,,,,,

6
0
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

İdam isteyen arkadaş bu ülkede idam gelir ise karın yan odaya arkadaşını alır sen de kapıda beklersin senin için çok farkedecegini sanmıyorum ama söyleyeyim dedim..eski kocası diye başlık atıyor ekonomik sıkıntıdan dolayı insanlar resmi nikahları atıp aynı evde yaşamaya devam ediyor. Kimse kinseyi durduk yere öldüremez bunu bu hale getiren nden ler sebeblere çözüm bulunmalı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title