Haberler

Eşinden Şiddet Gören Kadın Çocuklarıyla Denizde Boğuldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi sahilinde Derya Erdem, 2 çocuğu ile birlikte boğulmuş halde bulundu. 29 yaşındaki anne iki çocuğuyla yan yana toprağa verildi.

Anne İKİ ÇOCUĞUYLA YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Sahilinde cesetleri bulunan anne Derya Erdem, 7 yaşındaki Bora Can Erdem ve 9 yaşındaki Türkan Efsun Erdem ile birlikte memleketi Kars'ın Akyaka ilçe mezarlığında yan yana açılan 3 mezara defnedildi. 8 yıldır eşi Asım Erdem'den ayrı olan Derya Erdem ile 2 çocuğunun cenazeleri bu akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Kars'ın Akyaka ilçesine getirildi. Derya Erdem'in babası Zeki, annesi Hatice Erdem, kızları ve torunlarının cenazelerinin ilçeye getirilmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuluken, yakınlarından bazıları baygınlık geçirdi. Derya Erdem'in eşi Asım Erdem de cenazeyle birlikte geldi. Asım Erdem, Derya Erdem'in babasının elinden tutarak uzun süre ağladı. Mezarlığa götürülen anne ve çocukları için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı ve helallik istendi, ardından da gözyaşları ve dualar eşliğinde yan yana toprağa verildiler.

Karanlıktaki cenaze namazı ve defin işlemlerine çok sayıda vatandaş katıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Derya Erdem Karamürsel Can Erdem Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title