Haberler

Erzincan Gökyüzünde Oynadılar Hd

Gökyüzünde oynadılarCoşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - ERZİNCAN'ın Kemaliye ilçesindeki 500 metre yüksekliğindeki Karanlık Kanyon'da basejump atlayışı yapan sporcular, kendilerini boşluğa bıraktıkları sırada taş-kağıt-makas oynayarak, paraşütlerini açmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Gökyüzünde oynadılar

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - ERZİNCAN'ın Kemaliye ilçesindeki 500 metre yüksekliğindeki Karanlık Kanyon'da basejump atlayışı yapan sporcular, kendilerini boşluğa bıraktıkları sırada taş-kağıt-makas oynayarak, paraşütlerini açmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'nin bir ayağı olan Kemaliye 'Sırat on Fırat' Wingsuit ve base jump etkinliğine bu yıl 12 ülkeden 19 sporcu katılıyor. Sporcular, dünyanın en yüksek kanyonlarından olan Karanlık Kanyon'da yaklaşık 500 metre yükseklikten kendilerini boşluğa bırakırken, kasklarında bulunan kameralardan da atlayışlarını kaydediyorlar. Kanyonun ortasına gerilen çelik halatın ortasından kendilerini aşağı bırakan Base Jump sporcuları izleyenlerin yüreklerini ağzına getirirken, sporcular ise kendi aralarında kimin daha geç paraşütünü açacağını belirlemek için taş-kağıt-makas oynuyorlar. Güney Afrikalı Sporcu Nicholas Scalabrino ve Avusturalyalı Sporcu Matt Munting atlayısları sırasında kendi aralarındaki oyunu kasklarındaki kameraları ile saniye saniye kaydetti. Kanyon zeminine yaklaşık 100 ila 75 metre kala paraşütlerini açan sporcular, bu zor atlayışı gerçekleştirirken izleyenlere de adrenalin dolu dakikalar yaşatıyorlar.

Türkiye'ye ilk defa geldiğini ve Kemaliye'nin doğası ve manzarası ile çok güzel bir yer olduğunu ifade eden Thomas Berryman insanlarının da dost canlısı ve yakın olduğunu ifade etti. Berryman, 7 yıldır base jump sporu yaptığını ve 200'den fazla atlayış gerçekleştirdiğini söyledi. Kemaliye ilçesine İngiltere'den gelen base jump sporcusu Mathew Charles Turcan, doğası ve manzarası ile muhteşem bulduğunu belirtti. İtalyan sporcu Marco Milanese ise Kemaliye'nin bir çok doğa sporunun bir anda yapılabileceği bir yer olduğu için çok güzel bir yer olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemaliye DHA Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title