Haberler

Tartıştığı kişiyi sırtından bıçaklayan şahıs: Yüzüme bakarak ablam üzerinden anneme küfretti

Güncelleme:

Antalya'da yaşanan olayda, otopark kavgası nedeniyle tartıştığı Erkan Şahin'i sırtından bıçaklayarak öldüren Halil İbrahim Dörtkardeş, Şahin'in ablası üzerinden annesine küfrettiğini söyledi. Dörtkardeş, "Ablamın arabası orada duruyordu. 'Bu araba kimin' Bu arabanın sahibinin anasını avradını?' şeklinde küfürler ediyordu. Tahminimce bu aracın bize ait olduğunu biliyordu. Çünkü küfrederken direkt benim yüzüme bakıyordu" ifadelerini kullandı.

Antalya'da önceki gün saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bülent Ecevit Bulvarı, Çağlayan Mahallesi'nde otopark meselesi yüzünden tartışan şahıslardan Halil İbrahim Dörtkardeş, Erkan Şahin'i sırtından bıçaklayarak öldürdü. Feci olayın ardından adliyeye sevk edilen Dörtkardeş'in ilk ifadeleri ortaya çıktı.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Nöbetçi savcıya verdiği ifadenin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Dörtkardeş, buradaki savunmasında, böyle bir olaya karıştığı için pişman olduğunu söyledi. Olay günü apartmanın kapısındayken, maktul ve yanındaki 3 kişinin araç ile otoparka girdiğini anlatan Dörtkardeş, şunları söyledi:

"ABLAM ÜZERİNDEN ANNEME KÜFRETTİ"

"Ablamın arabası orada duruyordu. 'Bu araba kimin' Bu arabanın sahibinin anasını avradını?' şeklinde küfürler ediyordu. Tahminimce bu aracın bize ait olduğunu biliyordu. Çünkü küfrederken direkt benim yüzüme bakıyordu. Ben kendisine bir şey söylemeden apartmanın kapısına yöneldim. Zira 4 kişi oldukları için bana bir şey yapacaklarından korkmuştum. Korku ile zile bile zor bastım. Apartman otomatiği açılınca içeri gidecekken maktul yine bana 'Sen erkek misin' gibi hakaret ve küfürlerine devam etti. Bu esnada da kalçama tekme attı. Asansöre doğru yöneldim. Eve çıktım. Yaklaşık yarım saat kadar evde kaldım. Sonrasında yine sıkıntı yaşanmaması için arabayı çekmek istedim. Bu şahıslardan korktuğum için mutfaktan ekmek bıçağını alarak belime koydum. Asansörle aşağıya indim. Asansör kapısı açılınca maktul ile yanındaki şahısları gördüm"

"BENİ LİNÇ EDECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜM"

Maktul tekrar bana küfretmeye başladı. Beni darp etmeye de başladılar. Yanındaki şahıslar da bana saldırdı. Can havliyle kendimi apartman kapısının dışına attım. Bu şahıslar beni yine sıkıştırdı. Beni linç edeceklerini düşündüm. Bu nedenle belimde bulunan bıçağı çıkarttım. Amacım bu şahısları korkutarak beni bırakmalarını sağlamaktı. Maktul ile yanındaki bir şahıs aşırı derecede alkollü olduğu için darp eylemine devam ettiler. Ben de kendimi korumak amacıyla hedef gözetmeksizin bıçağı bir kez salladım ve kaçmaya başladım. Bu şahıslar beni kovalamaya başladı. Yaklaşık 400-500 metre kovaladılar. Dönüp arkaya baktığımda 10-11 kişi olduklarını gördüm. Yoldan geçen bir taksiye binerek Hurma'ya gittim. Daha sonra polisler gelerek beni gözaltına aldı. Benim herhangi birini öldürme veya yaralama kastım yoktu."

Diğer yandan Halil İbrahim Dörtkardeş 'kasten insan öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Erkan Şahin Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title