Haberler

Eraslan Sağlam "Diva"ya Dönüştü!

Güncelleme:

Tiyatro Tatavla ve Tatavla SAHNE'nin kurucusu, ödüllü oyuncu Eraslan Sağlam; bu kez "Diva" olarak tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor!


Başak Kıvılcım Ertanoğlu'nun yazıp yönettiği "Diva"; bildiğintiyatro tarafından sahneleniyor. Başrol oyuncusu değişen "Diva"da; ödüllü oyuncu Eraslan Sağlam'a, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Gülüm Baltacıgil Gacoin ve Ömer Fırat Köker eşlik ediyor. "Diva" rolündeki Eraslan Sağlam'ı, Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal giydirirken, oyunun dekorları ise Sahne ve Görüntü Yapım tarafından hazırlandı.

Halkın çok sevdiği, yıllardır çektiği filmlerle, söylediği şarkılarla, sansasyonlarıyla, yardım kampanyalarıyla gündemin en önemli magazin malzemelerinden biri olan Diva; isimsiz sanatçılara destek olmak amacıyla da evlerine gidip, onlardan 'sanat eseri' satın alır. O gece Ressam'ın evine gidecek, siparişini alacak, oyunlarını oynayacak ve hayata yine kendisi hükmedecektir. Çünkü her devrin 'Diva'ları vardır, her devirde gündemi 'Diva'lar yaratır, her devirde hükmedenler hükümdarlıklarını daha da genişletir ve Divalar her zaman yaşar ve yeniden üretilir. Düzen hep böyledir; "Sil pakla, sil pakla, düzeni sil pakla, sil pakla"...

Yeni başrol oyuncusu Eraslan Sağlam'la ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan "Diva"; 13 Şubat 2015, Cuma saat 20:30'da Tatavla SAHNE'de sergilenecek. Oyuna ait biletler, Tatavla SAHNE'nin gişesinden ve Biletix'ten temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barbaros Şansal Yıldırım Mayruk Bülent Ersoy Ömer Fırat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title