Haberler

Engellilerin Müthiş Mücadelesi!

Güncelleme:

Maçı izleyen Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar "Ampute futbol izlenmeli ve sahip çıkılmalıdır" dedi.

İstanbul Özürlüler spor (İSÖS) ile ANKARA KARAGÜCÜ Bedensel Engelliler Arasında Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda Oynanan

Ampute Futbol Süper Lig Maçını Ankara Takımı 3-2 Kazandı.

İstanbul Özürlülerspor-Ankara, TSK Karagücü müsabakasının başlaması ile ilk golünü bulup 1–0 öne geçen Ankara takımı, erken golün ardından şoka giren İstanbul takımına karşı 2. golü de çabuk buldu 2–0,

Yediği gollerin ardından toparlanan İstanbul Özürlülerpor, Serkan'ın  sahneye çıkıp peş peşe attığı gollerle skoru eşitlerken ilk devrenin de sonunu da 2–2 ilan etti.

İkinci yarı, uzun süre soluk kesen ataklarla geçerken İSÖS'ün bir şutu direkten döndü. Ankara Karagücü takımı son dakikalarda bulduğu bir golle deplasmanda İstanbul Özürlüler spor'u 3-2 yenerek, İSÖS'ün 7 maçtır yenilmezlik serisini de sona erdirmiş oldu.

Goller: İSÖS Serkan 2 - KARAGÜCÜ Barış 2 Fatih 1

ZEYTİNBURNU KAYMAKAM DÜNDAR,

HERKES AMPUTE FUTBOLU İZLEMELİ  VE SAHİP ÇIKMALI DEDİ.

Maçı izleyen Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR, herkes bir defa ampute futbol maçı izlemeli, engelli kardeşlerimizin azimleri sayesinde engelleri aşıp, nasıl hayata tutunduklarını görmelidir dedi. Kaymakam  DÜNDAR, 27 Mayıs 2012-pazar-saat 15.00'da ayni yerde oynanacak sezonun son maçı, Ankara-Yenimahalle maçını da izlemeye gelme sözünü verdi.

İSÖS BAŞKANI KORKMAZ, TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM!..

İstanbul Özürlüler spor Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ" maçtan sonra her iki takım oyuncularını centilmence mücadelelerinden dolayı kutladı. takım oyuncuları ve yönetici arkadaşlarımızla, birlik - beraberlik ve disiplinli çalışmalarımız sayesinde  bu yıl Ampute Futbol Süper lig 3.olduk. seneye inşallah şampiyonluğa oynayıp ligi daha da renklendireceğiz, Takımımızla gurur duyuyorum dedi.

SEYİRCİLER TRİBÜNLERE SIĞMADI!

Kalabalık bir seyirci topluğunun izlediği maçı izleyenler arasında,

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR, Uluocak İnşaat Kurucusu Mimar Süleyman  ULUOCAK ve Kızı Gülşah ULUOCAK, Merkez Telekom Kurucusu Salih Zeki DURMUŞOĞLU ve eşi Asuman DURMUŞOĞLU, Eski Milli Takım ve Galatasaray Futbolcusu Ercan ERGÜN, TRT'den Cem ÇINAR,

Avrupa Tüketiciler Koruma Derneği Başkanı İrfan ŞAFAK, Zeytinburnu İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi ÇELİK, Flora Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Seyfettin BÜLBÜL. TRİYAT Derneği'nden Saadettin SÖKMEN, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ, Genel Sekreter Ali KALKMAZ, Kulüp Müdürü Nail KARABULUT. Yönetim Kurulu Üyesi Elif KALAYCIOĞLU, Genel Kaptan Remzi ÖZCAN, Teknik Kadrodan Kemal ÇİÇEK, İSÖS Ampute Futbol Gönüllüsü - Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ, Araştırmacı Yazar- Eğitimci Ali İLİSULU, Bir Tabur Asker ve Vatandaşlar vardı.

İzleyiciler maçtan sonra her iki takım oyuncularını da ayakta alkışlayıp sevgi gösterilerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title