Haberler

Engelliler Türkiye Şampiyonası Kayseri'de Başladı

Okullararası İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonası, Kayseri'de başladı.

Okullararası İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonası, Kayseri'de başladı.

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan Okullararası İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonası, Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen açılış seramonisinin ardından İşitme Engelliler Atletizm, Futbol ve Voleybol müsabakaları ile başladı. Seramonide saygı duruşunun ardından İstiklal marşı işaret diliyle okundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Sevgili gençler ve değeli idarecilerimiz sizleri ilimizde ağırlamaktan gurur ve onur duyuyoruz. Bizler sporcunun ve gençliğin hizmetkarıyız. Sizlere minnettarız. Çünkü sizler yıl boyu hem eğitim hem de spor yapıyorsunuz.

Bu ülke için bu millet için birlik ve beraberlik için kardeşlik için her alanda mücadele ediyorsunuz. Bu özverinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sevgili gençler, sizler bu ülkenin geleceğisiniz, teminatısınız bu bilinçlede ülkemizi uluslararası platformda da engellere rağmen en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Sizleri bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor sizleri yetiştiren eğitim camiasının değerli öğretmenlerini, antrenörlerini ve ailelerinizi tebrik ediyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizde bulunduğunuz süre içerisinde müsabakalarınızın fair play çerçevesinde geçmesini kazananın dostluk olmasını diliyor hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Açılış Seramonisinin ardından İşitme Engelliler Atletizm, Futbol ve Voleybol müsabakaları ile start alan Engelliler Türkiye Şampiyonası, 31 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek ve Özel Sporcularda Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında, Bedensel Engellilerde Yüzme branşında, İşitme Engellilerde de Atletizm, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol, branşlarında yapılacak müsabakalar ile sona erecek. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Gençlik Hizmetleri Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title