Haberler

En Anlamlı Öğretmenler Günü

Kahramanmaraş'ta birbirlerine gönüllerini kaptıran 3 öğretmen çift, düzenlenen görkemli ve unutulmaz törenle bir ömür boyu beraberliğe "evet" dediler.
Balonlar ve süslemelerle bayram yeri gibi süslenen, dev boyutta nikah pastası yaptırılan,...

Kahramanmaraş'ta birbirlerine gönüllerini kaptıran 3 öğretmen çift, düzenlenen görkemli ve unutulmaz törenle bir ömür boyu beraberliğe "evet" dediler.

Balonlar ve süslemelerle bayram yeri gibi süslenen, dev boyutta nikah pastası yaptırılan, Kahramanmaraş Piazza AVM Buz Pistinde düzenlenen törende, 5 öğretmen çift ile bir öğretmen adayı, "hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde, kötü günde bir ömür boyu beraberliğe" imza atarken, nikahı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıydı.

Nikah şahitliklerini Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan ile Kahramanmaraş Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen'in yaptığı törende, çiftler, balonlar ve konfeti yağmuru altında imza attılar. AVM ziyaretçileri ise çiftlerin mutluluğuna onları alkış yağmuruna tutarak ortak oldular.

Ayşe Özata ve Suat Güneş, Nafize Doğan ve Kamil Özdemir ile İlknur Saygılı ve Ömer Kılıç çifti, hayatlarının en önemli kararına imza attıktan sonra birbirlerini kutladılar.

Nikah cüzdanlarının bayanlara teslim edildiği törende çiftler, dev boyuttaki pastalarını törene katılan davetlilerle birlikte kestiler. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title