Haberler

Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Birlikte Çay İçip Uyardı

Güncelleme:

Manisa'da, yol kapama eylemi yapılacağı ihbarı olan bölgeye giden Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, hem eylemcilerle konuştu hem de mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, hem eylemcilerle konuştu hem de mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. HDP Manisa İl Örgütünün, Suruç'ta meydana gelen terör saldırısı ile sonrasında yaşanan gelişmeleri protesto etmek amacıyla düzenlediği basın açıklamasının ardından partili gençlerin yol kapama eylemi yapacağı yönünde alınan istihbarat üzerine, bölgede çok sayıda polisin katılımıyla güvenlik önlemi alındı.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de izinsiz eylemin yapılacağı bölgeye gelerek, HDP'li yöneticiler ve yürüyüş yapmaya hazırlanan grupla konuşarak uyarılarda bulundu ve aynı bölgedeki bir kahvehaneye geçerek burada vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ceren, mahalleden ayrılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yol kapatılması duyumu üzerine vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Buraya gelerek de gerekli uyarılarda bulunduklarını ifade eden Ceren, "Gençlerin yolu kapatacağına dair bir bilgi aldık, biz de kahvehanede oturup vatandaşlarla birlikte çay içtik. Olası bir gerginlik olmaması konusunda uyardık. Şu an için bir şey olmadı. Gerginlik görünmüyor ama olursa da biz görevimizi yapacağız. Amacımız Manisa halkının huzur ve güvenliğini sağlamaktır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title